Раперите и Софија Манева се запукаа

• Креатор на темата Креатор на темата moveman
  • Време на започнување Време на започнување
на ексклузив мутавава нешо објаснуваше се правдаше ко демек сакала просветните работници да си ги отворат очите демек првачињата не ги знаат стихостворбите што ги учат во школо,туку ги знаат песните на такозваните по нејзино турборапери.........сака да направи нешто да се истакне незнае како ц ц ц ц it takes all sorts :toe:

Абе се е у реду....се се...ама вчера кога ја слушнав на Антенна5 ..:nesvest:
0.0
се разочараФ од омиленото радио ...Чикаба чикаба :kesa:

Оваа е мрдната жена,на ексклузив дрндаше глупости угаснав и тв и се,да ти ибам жената.

Да не беше темава на Кајгана ниту ќе дознаев која е оваа ниту па рапериве што имаат против неа. Не знам што толку им кревате акции и им отворате теми. :toe:

Сеа сите таканаречени рапери ке изнапраат песни против неа , гомно ке ја напраат и ке се изгуби на некое време девојчето додека се забораи ова :D после ке се појави со некоја балада и............. не и требало ова

Sofija maneva e tipka od kavadarci,a dejan e od veles i spored mene e naj dobar i poznat raper od veles ovaa god ke go ima i na evrovizija mi kaza na msn go imam inaku jasum od radovis:)

Најдобар рапер?

Човек што напишал:

„Кој е лигав тип?
Да се качиш на лигавиов...“

Не е рапер, не е музичар, не е ѕвезда него обичен неписмен дибек што некако успеал да заврши второ одделение со врски.

Него ај, валјда ќе им послужи за пример на дечињата. Да сватат зошто треба да прочитаат некоја лектира во животот.

А, девојчево може не е којзнае каков талент ама со оглед на тоа што све имаме претрпено да рика пред микрофон и да пробува да стане ѕвезда е океј.

Направи добар маркетиншки трик за да привлече внимание, а во исто време и докажа дека е во право.

на ексклузив мутавава нешо објаснуваше се правдаше ко демек сакала просветните работници да си ги отворат очите демек првачињата не ги знаат стихостворбите што ги учат во школо,туку ги знаат песните на такозваните по нејзино турборапери.........сака да направи нешто да се истакне незнае како ц ц ц ц it takes all sorts :toe:

Имам и јас начини за отварање очи... широко отварање...
doggy_style.jpg
:helou:

е ова е циркуз... мада мислам дека на оваа ќе и паднит кампузење до тука и назат... исто како со Едо Маајка шо беше то во Клише (свако може јебат северину) па после она почна да лупа и излезе:

мојт не е за на темава, ама овие не софија манева, не сестра и , овие се поп да ги жаљат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom