Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Немам појма што пишувам денес:facepalm:
На Amour мислев, а пишав Mein Teil дека ми беше пуштена :icon_mrgr:

Uli Hoeneß не разбирам?

Каква врска има мојот пост со Баерн.

Каква врска има мојот пост со Баерн.

Се зезам бе, така те цитирав со песната, видов случајно си пишал нешто во темата па си реков дека слушаш Рамштајн чим си тука :)

Reise, Reise и Mein Teil не ги пејат веќе по концерти?
Иначе откако ја снимија Pussy концерт го завршуваат со неа.
ај малку споредба. турнејата Liebe ist für alle da Tour за 2010 настапот во Белград беше поинаков. и заврши со вториот бис и ENGEL. а pussy ја иведоа во текот на концерот (10-та или слично не се сеќавам точно). од тој концерт, со овој од 2013 (Wir halten das Tempo Tour) има 10 песни кои се изведени повторно (обележани со црвено).
така да коментарот и не е баш точен, него би требало да го преформулирашш а тоа е дека за оваа турнеја концертот го завршуваат со pussy. морав да те исправам ;)
  1. Ich tu dir weh
  2. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (Rammstein)
  3. Keine Lust
  4. Sehnsucht
  5. Asche zu Asche
  6. Feuer frei!
  7. Wiener Blut
  8. Mein Teil
  9. Ohne dich
  10. Benzin
  11. Du riechst so gut
  12. Links 2-3-4
  13. Du hast
  14. Bück dich
  15. Ich will
  16. Mein Herz brennt (Piano Version)
  17. Sonne
  18. Pussy

Нормално дека заслужувам метак во чело, затоа што ги пропуштив :mad:
Се надевам нема пак 8 години да чекаат за да свратат.

Не се убивај се уште. :) На 26 јули се во Софија - линкче
Јас пак ќе одам, малце ми беше еднаш.

Не беше озбилно :)
Иначе мене доста поблиско ми е Удине на 1. јули отколку Софија, ама пишав што е мојот проблем. Нема со кој да се оди на Рамштајн. Вчера ме викаа во петок да одиме на Неда Украден :facepalm::tapp:

Не беше озбилно :)
Иначе мене доста поблиско ми е Удине на 1. јули отколку Софија, ама пишав што е мојот проблем. Нема со кој да се оди на Рамштајн. Вчера ме викаа во петок да одиме на Неда Украден :facepalm::tapp:
дриже, ти навистина си имаш проблем. следен пат еве прашај тука и ќе се најдеме, тоа ли е проблем? со зиги на пр баш на тргање се запознавме.
П.С. имаш ефтини летови па види си за софија

Друже во Словенија живеам, иначе нормално дека ќе се договоревме да бев во Македонија :)

375090_10151563171857427_154201679_n.jpg

Не ми се верува дека денес првпат ја слушнав пијано верзијата на Mein Herz brennt. Леле кои емоции, се ежам кога го гледам видеото.

Абе , излезе новиот албум ?
Дека не можам торент да најдам за жива глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom