Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
bezveze so sostanokot za trgnuvane vo 6,30h a trganeto vo 7h mnogu rano e i nemoze da se najde prevoz od dr gradovi na pr prilep bitola ohrid struga............
taka da ce treba da se bara smestaj po sk rodnini ova ona baska toa i niv da gi budis sabajle niedno vreme se na se strane a vamu imas skoro 5-6 casa slobodni po belgrad
:mad::mad::mad:
da bese trgnuvaneto kaj 8 il 9 (y)
не зезај, имам колеги кои доаѓаат во ск уште во 6ч со диви таксисти. не знам од кај си, ама ако си навистина ЗА, тогаш нема да те спречи таа мала незгода. :pipi:
веќе не има 4+ и имаме заседавање во понеделник кои карти да се земаат (нормално АКО сите се согласиме за исти) и после тоа трк кај што треба (југотон или папилон).

не зезај, имам колеги кои доаѓаат во ск уште во 6ч со диви таксисти. не знам од кај си, ама ако си навистина ЗА, тогаш нема да те спречи таа мала незгода. :pipi:
веќе не има 4+ и имаме заседавање во понеделник кои карти да се земаат (нормално АКО сите се согласиме за исти) и после тоа трк кај што треба (југотон или папилон).
ok divi taksisti ama tolku rano ne mi se veruva ke se snajdam de vo sekoj slucaj muabetot da bese cas dva podocna ke bese ok
--- надополнето: 15 март 2013 во 18:43 ---
aj pa mozi ce naprajme i sobiranka skopje belgrad skopje

Почна да ме пука еуфорија, до вчера не ми се веруваше дека одиме... Кој друг оди од форум, освен јас kooperativa и ION

кооператива ќе постави после некои снимки, ама ...... звукот е катастрофа. така да само бледо ќе може да се долови моментот и еуфоријата.
ако минатиот пат (2010 год) беше 10-ка, сега морам да признам дека беше 9,99 ...... ми фалеше пиротехника на 2-3 песни, но ...... ај кој не бил сега, има можност за поправен на 24 или тука некој датум ЈУЛИ во софија. па пакувајте се:cool:

ќе напишам неколку збора (на сите што не беа, ДА ВИ БИДЕ КРИВО!!!), пошто знам дека ве интересира. публика околу 30 000, не повеќе. дали од незнаење или нешто друго но НИВО 400 е супер.(y) си имаш топ видик, во случајов и немаше многу луѓе на тоа ниво, па никој не ти смета да гледаш. а има што да гледаш!!! у ПМ, дали да снимаш, дали да гледаш или да тресеш глава, ...... што попрво.:confused:
изведба број 1 за мене беше Asche zu Asche (невероватно моќна изведба, ми требаа 5 мин да се соземам),а број 2 Wiener Blut.
малку снимав па еве погледнете што. али ...... катастрофа снимки се за жал.:facepalm: на youtube има подобри. во живо е најдобро ...... разбира се!!!;)

листа на песни што беа изведени:
  1. Ich tu dir weh
  2. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (Rammstein)
  3. Keine Lust
  4. Sehnsucht
  5. Asche zu Asche
  6. Feuer frei!
  7. Wiener Blut
  8. Mein Teil
  9. Ohne dich
  10. Benzin
  11. Du riechst so gut
  12. Links 2-3-4
  13. Du hast
  14. Bück dich
  15. Ich will
  16. Mein Herz brennt (Piano Version)
  17. Sonne
  18. Pussy
да не заборавам завршетокот на концертот е навистина уникатен нели Nessa Alcarin?

Reise, Reise и Mein Teil не ги пејат веќе по концерти?
Иначе откако ја снимија Pussy концерт го завршуваат со неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom