За чистење на црн дроб. Магарешки трн ќе ставам во нејзе.
Не знам алкохол и чистење колку идат рака под рака. Ако си замастен треба 0 алкохол да внесуваш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За чистење на црн дроб. Магарешки трн ќе ставам во нејзе.
Уживај супер сум ми е сликата, сакам само да направам некои споредби, пред и после да видам дали ќе има многу разлика на крвна слика како што тврди еден другар мој.Не знам алкохол и чистење колку идат рака под рака. Ако си замастен треба 0 алкохол да внесуваш.
Добра е , мене ме бендисува, да беше поефтина може и ќе ја купував поредовно.Дали ја има некој пробано ракијава?Прегледај го приврзокот 448889
Да де, тоа го правев пред да пишам тука, ко што гледаш 90 посто е само белата лозова од тиквеш што ја имам и преку улица и тек тук по некоја друга уште поскапа.
Алкохолот го уништува црниот дроб, лош е за замастен црн дроб, пробај со сок од лимон и маслиново се пие по 50мл од двете помешано неколку пати на ден, има резултати, знам постара тетка која го применуваше леков и се исчисти од масти.Да де, тоа го правев пред да пишам тука, ко што гледаш 90 посто е само белата лозова од тиквеш што ја имам и преку улица и тек тук по некоја друга уште поскапа.