Радовиш

• Креатор на темата Креатор на темата ignored
  • Време на започнување Време на започнување
Dejane od koja familia si od Damjan jas sum od Naselbata Damjan kaj mene dedomi e od gorna vrastica

Familija Krtstevi, Gerasim Gaberot... Pozdravi go chichko mi Risto koj raboti kako chuvar vo Jaka toa dolu kaj vas :)
Ti od koja familija si? :)

E,фала Богу да му текне на некој да го спомне Радовиш.Дајте бре радовишани,пишувајте повеќе за Радовиш.Само толку имате да кажете,кај ви е гордоста за родниот град а?? Јас сум радовишанка излезена сум од Радовиш пред 7 год.,живеам у Скопје,ама родниот град најмногу си го сакам,ммм сеа се натажив :( ми недостига на моменти ама само градот и моите,а народот е ужас,само со исклучок на некои луѓе! Во целина сепак „добро” е! Многу поздрав до сите што напишале барем нешто,но значајно за ова мало но прекрасно гратче.

jas imam isto mn rodnini u radovis a eden od tie e i Vasko Todorov (TOSO MALEROT) i on mi e cicko...............inace imam mn ideno u radovis i mn e ubavo onaka kako mestence a ima i mn ubavi zenski...

:)))

АААААААУУУУУУУУ Радовиш, добра „мара”, башка и девојка ми и кумот ми е од таму.

"Радовиш е мало градче личи на Лондон,во него има триста чуда,чак и ловни дом".Е богами е мало и има триста чуда...ама најубаво е сега,пред празници,еуфоријата за Великден,за 1ви Мај...сите студени си се враќат дома,полно е по кафичи,џган,нема место кај да седнеш...Ма се би дадела сега да сум таму

:)има и една друга "Радовиш е мало градче личи на Париз,во него има триста чуда, Аница е мис"
Па како да не се смееш...Ова е од постарите генерации,често пати татко ми ми ги има кажувано и сум се смеела како будала.

Пред некој ден бев во Радовиш, се изненадив многу позитивно. Немав иден едно 12-13 години, плоштадот со фонтаната и шеталиштето со кафичите и продавниците се одлично направени само пофалби за Радовиш и Радовишанки

GO MRAZAM RADOVIS :nerv::nerv::nerv::ne_zboram:devil2::devil1:( izvinete tie sto se od radovis ama toa e sto e GO MRAZAM RADOVIS)

З'ш море swatkicka шо лошо сме ти напраеле :)?

EEEEEE Радовиииииш. Јас пола сум од тамо. Од по мајка ми сум си од тамо а од по Татко ми од Охрид :) И тука сите ми се смеат оти говорам и ОхриТски и Радовишки :)

Crkvata e super, epten e ubavo napravana.U radovis Full House e super i se drugo imam odeno mnogu pati , samo profesorkata po violina mi e od tamu i za toa po loso go pamtam.Uzas e, nejkam ni da pomislam na nea, odma me tera na povrakanje.

За Радовиш имам слушнато за таа млекара здравје Радово!
Не сум бил ама сакам да видам како е!

wtf? млекрата Радово си е од Радово, нема допирни точки со Радовиш! :pipi:
туку да се вратам на темата... убави спомени имам од тој град, на мајка ми сестра и е таму мажена, така да, одам често... мало градче, ама убаво средено!

Nekni bev! Nekako tivko mi deluvashe obichno ne e takov ama nekako pasivni bea....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom