Радио Милева

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 октомври 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
Ме интересира се сеќава ли некој на оваа радио емисија ? Се емитуваше пред едно можеби има 8-9 години ако не и повеќе на тогашното Радио Рос а водител беше Тони Михајловски? Паѓаа големи пези таму.

Па ајде пишете, имате ли мемории од забеганиот Тончи :)

Јас не знам ништо за оваа емисија, ама бидејќи еден период доста интензивно го слушав/читав овој термин, баш ме интересира што бил муабетот.

Радио Милева... Па тоа беше пред 15 години, и живи глупости тропаше Тони, а имаше и ѕверови гости - Ристо Бомбата и кучешка тенија:pos2:, и се сеќавам на првата македонска раперка - ЕНА ВЕКО :vozbud::vozbud::vozbud: Какви глупандри беа тие, али јеби га, такво беше времето.

Хах, да се сеќавам на Ристо Бомбата.
А иначе имаше многу забегани песни - Шкембето на Поп Страшо хахах
Ме интересира исто една песна пред малку што ми текна, беше некако 50 марки кој ти ги дава - ако знае некој од кој е и ако може да се симне, нека ми пише.

Хах, да се сеќавам на Ристо Бомбата.
А иначе имаше многу забегани песни - Шкембето на Поп Страшо хахах
Ме интересира исто една песна пред малку што ми текна, беше некако 50 марки кој ти ги дава - ако знае некој од кој е и ако може да се симне, нека ми пише.

50 марки зема и си кидна? :pos2::pos2::pos2: Прашај го Сури...:pos2:
Од Студени Нозе е... ако мислиш на таа.

Тоа е терминот кој се користи (од многу одамна) за луѓе (читај - жени) што оговараат, не чуваат тајни.
Инаку првпат слушам за тоа дека некому му текнало емисија да нарече така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom