Работа во Германија

• Креатор на темата Креатор на темата John Burago
  • Време на започнување Време на започнување
здраво имам постирано во повеке теми...дали некој знае фирми каде што може да се аплицира за летна сезонска работа во германија (2016) за студенти ?
ако има некој контакт од тие фирми може да сподели во темата или во пп , па за другото после печалба ке се раздужеме :D

Здраво,

Edayn е веб платформа која нуди работа во Германија на повеќе јазици. Работодавачите можат да најдат клиенти од различни земји. Исто така и клиентите можат да најдат работа на повеќе јазици.

Клиентите можат едноставно да се регистрираат бесплатно и онлајн да го пополнат своето CV, со кое подоцна директно би аплицирале за посакуваната позиција.

Еdayn е вебсајтот каде што можете да аплицирате

Овде ке најдете се што треба да знаете околу Виза за во Германија

Facebook fan page.

Дали м
Za da bidesh siguren, ti ostanuva edna mnogu ednostavna opcija.
Tokmu tuka ti e telefonskiot broj, od ponedelnik do petok, vo periodot od 08-12:00 chasot, javi se i prashaj gi, kje znaesh na shto si.
тео имам попленто формулар за работа во германија со печат од факултет и останати процедури и дали можи да ми ја кажиш емаилл адресата каде се праќаат тие формулари или емаил на Bonn

Дали м

тео имам попленто формулар за работа во германија со печат од факултет и останати процедури и дали можи да ми ја кажиш емаилл адресата каде се праќаат тие формулари или емаил на Bonn
Dokumentite se prakjaaat vo original, po poshta. Mislam deka rokot za godinava e pominat.
Inaku adresata:
Bundesagentur für Arbeit (BA)
Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV)
Team 321
Postfach
DEU-53107 Bonn

Posredvam za Germanija za studenti , rabotite se housekeeping barmen pomosnik kelner cistac , pritoa e potrebno znaenje na Germanski jazik . Mozno e intervju so rabotodavecot taka da znaenjeto Germanski e neophodno.

Dali nekoj ima odeno so posrednik Goran Milkoski za rabota vo Germanija, i kakvi iskistva imate.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom