Работа на бензиска - ЛУКОИЛ

• Креатор на темата Креатор на темата tom43
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 август 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
Ме интересира дали некој има некаква информација како се движи платата на еден пумпар/касиер на бензиските станици лукоил во македонија и како им се одвиваат смените?

Ме интересира дали некој има некаква информација како се движи платата на еден пумпар/касиер на бензиските станици лукоил во македонија и како им се одвиваат смените?

А партиска книшка имаш ли

Макпетрол имаат највисоки плати, околу 23-24 илјади, за другите незнам.

Околу 20к плаќаат, приватна руска фирма е не ти треба партиска книшка

Дојди во Тетово вработи се без пк

Продолжи да плачеш дека сите вработуваат исклучиво со ПК, па сигурно ќе се вработиш...
Не забегувајте оф-топик со политика, држете се на темаа.

20k ти е минимум платата. Како што рекоа погоре, на Макпетрол највеќе плаќаат. Па ако можеш појди таму аплицирај. Мене ми нудеа работа во Макпетрол пред 2 години, но не прифатив. Затоа што беше во Градско. (крај автопатот)

Продолжи да плачеш дека сите вработуваат исклучиво со ПК, па сигурно ќе се вработиш...

Во право е човекот;)

За во приватен сектор треба некој да се упика, а по ново овие сеа на власт се закануваат во поедини фирми ако не им вработат луѓе нивни со пк ќе им праќааат контроли и инспекции. Во право е човекот, и не само таму во Тетово така - туку насекаде. Еве јас сум на пример на дуга листа на чекање таму каде што работи татко ми. Па ако им требаат луѓе со мојот профил ќе ме имаат мене во обзир прво. Можам да ти кажам уште многу примери мои лични и од други, ама ако ме видат дека сум пишал ми се е*ала мајката...

Пријателска линија е посилна од партиска. Ако немаш пријатели ќе трчаш со ПК затоа што менаџерот е Македонец, не одлучуваат русите кој ќе точи нафта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom