Пука Козметика

• Креатор на темата Креатор на темата kornelius frings
  • Време на започнување Време на започнување
Јас цели текстови со caps lock не читам.
Пиротехничка козметика ваљда нешто.

da ne ima nekoj od tie prvite traki nivni ako ima neka postira jas ja najdof ovaa:-
ne e od naj starite ama postara e + mnogu jaka MAKEDONSKA
--- надополнето: 7 април 2012 во 10:45 ---
Јас цели текстови со caps lock не читам.
Пиротехничка козметика ваљда нешто.

sori be neznaef deka site ochi gi bolat na forum so golemi bukvi IZVINETE
--- надополнето: 7 април 2012 во 10:47 ---
eve ushte nesho postaro so MARIJA4I
--- надополнето: 7 април 2012 во 10:48 ---
mislev nesho vo ovoj stil 1997

mislev nesho vo ovoj stil 1997

Bratce ... se sekjavam 2000 godina izgleda bese nastapuvaa vo stip.Mali kopuci bea ahhahaha bea nogu pocituvani togas od cel stip.Dojdoa so pantaloni pusteni do zglobovite na stapalata.Ja rokaa pesnava i brat za brat ako ne se lazam :).Bea fantasticno harizmaticni .... Nogu gi pocituvav .... duri mi bea primer za absolutni raperi... Arno ama denes c c c c :(

Zatoa brat ti velam deka ubavo znam koj artist kakov e kakov bil i kade stignal i koga plukam imam osnova, oti sum bil na pocetkoto koga pocnaa da rokat.Metod na Eliminacija se rokase vo stip 2000 do 20002 epten jako.Zivot davam da se vratat godinite.Eheeee 12 godini minaa od koga puka bea lojalni i vistinski .... c c c.
Onaj kocka mi vika rapot me siluval kako mal, DA BRAT ME SILUVAA site tie raperi uste pred 12 godini ... i kjef mi e deka mi gi prsnaa usite ;) ...

Brate kornelius ? Gi slusase li Puka pred 12 godini, ili pocna da gi slusas pred nekoja godina ?
Oti ako si gi slusasl pred 12/13 godini i denes, malku cudno kje mi bide deka gi pocituvas se uste.

Inace brat bi sakal da ti gi predstavam na tebe tocno od istoto vreme koga rokaa i puka kozmetika, vo stip imase edna nogu esencijalna rap grupa se vikaa BUNT.Podocna producentot ostana sam i se krsti sebe si STR8 Squad.Ako sakas mozes da gi slusnes.Ete sega kje ti pustam linkce od temata koja ja praviv za da preslusas nesto staro oti gledam sakas nesto od pred 10 godini, pa bi sakal da izreklamiram nesto so koe jas porasnav.
Ete da vides deka ne samo sebe se reklamiram, tuku reklamiram i stari faci ;)

Inace ete sto pisav za brakjava na pesnata posle nomaduzz.

se nadevam deka kje razberes oti jas ne sakav da kazam kraden bit.Jas prosto sakav da kazam deka premnogu e lesno napraven bitov.Jas licno pocituvam po kompleksni bitovi so dosega ne cueni semplovi.Ne plukam vrz tebe kako producent koj moze da napravi nesto.Mozes brat ... no ete kako sto gledas drugive ne razbirat dovolno.Sepak te pozdravuvam, i bi sakal brakjava da napravat nesto kkao brat za brat sirenje za pari ;) ... pozdrav i navistina ne te plukam tebe, prosto lesniot bit.
Inace jas brat licno, puka kozmetika mi se svigat nogu povekej od legijata.Pa ti pomisli si dali mene mi se antipaticni brakjava.NE!! Brakajva imat stil navistina.Prosto sakam stara boom bap produkcija i so plukanjevo se nadevam deka kje se vratat artistite na old skul zvukot.Puka mi se svigaat povekje od legijata.No poslednive godini preteraa i zatoa mi e krivo ... inace se super momci, vredat.Pozdrav i se najdobro.
i taka ... ajde se najdobro na site i slusajte kvaliteten rap.

a zoshto da ne gi pocituvam brate zatoa sto uspeaa?
sekako deka ke gi pochituvam a sigurno gi slusham od momentot raperi u kriza
po mene mnogu se naprednati i vo tekst i vo flow od toa vreme a ti neznam kako ne gi slushash tie razliki vo kvalitetot demek na metodd na eliminacija se so pojak tekst i flow ?
ne bidi smeshen , nego primetuvam i po toa sto go postirash tuka i na spotot deka si ljubomoren pa pukni od LJUBOMORA." A na krajot koga ke svatish dali samo ljubomorish ke se zamislish ljubomorish ili MRAZISH"

nego primetuvam i po toa sto go postirash tuka i na spotot deka si ljubomoren pa pukni od LJUBOMORA." A na krajot koga ke svatish dali samo ljubomorish ke se zamislish ljubomorish ili MRAZISH"

abe ti si bez akl .... ja da ljubomoram na nekoj sto ima lokalna slava ... c c ... si imam ja so sto da se gordeam, i nikogas ne sum ljubomorel ;) ... veruvaj takov karakteren deformitet nemam jas.
Ako misles deka ljubomoram vidi me mene tuka i vidi dali imam ja osnova da ljubomoram.NE! Nel jubomoram.Prosto mi e krivo deka nekoj kako tie dvajca im se obrnuva povekje vnimanie odkolku na podzeman efekt kako na primer ili reality i tako dalje.

http://dustedwax.org/dwk120.html
http://dustedwax.org/dwk124.html

Mislis li deka posle ova kje ljubomoram ?? Plus i oste proekti cekat da bidat izdadeni?? Misles li deka kje ljubomoram. .. ne brat. ... epten si se zbrkal.Povekje nema da se zamaram so tebe .... leka ti zemja ;) ... ajde.

fala mnogu sto go napisha zborot LJUBOMORA (7 pati) i bi te zamolil povekje nikogash da ne vlezesh na ovaa strana :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom