пуштам пред малку МТВ и чекам нешто да почне интересно ( со кој памет ) и пола сааат владини реклами,па после 5 минути друг маркетинг па уште 45 минути пак владини реклами...па ај у курца веќе да ви е*ам се утепаа фалејки.. Не кријам дека за некои проекти владава ми е ОК , ама ја претераа..сега најновите реклами им се со мажот и жената ,жената као неможе да го најде кај и е мажот, а он да ти бил цело време у нива, пластеници подигал,садел..
Новинарка неможе да стигне на сите места кај се реновираат болници,па целата возбудена известува,прашува народ...
.. Ми скурчија веќе со рекламите,што мислат глуп е народов па све треба сликовито да им објасниме..ако стварно работат секој ќе го види тоа.. еве нешто од богатата архива од Илинденска Б.Б.
п.с. ако нејкој ги најде најновиве реклами нека ги стави
Новинарка неможе да стигне на сите места кај се реновираат болници,па целата возбудена известува,прашува народ...
.. Ми скурчија веќе со рекламите,што мислат глуп е народов па све треба сликовито да им објасниме..ако стварно работат секој ќе го види тоа.. еве нешто од богатата архива од Илинденска Б.Б.п.с. ако нејкој ги најде најновиве реклами нека ги стави