Пу да ви е*ам фалбаџиите !

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.905
Локација
Скопје,2014-та
пуштам пред малку МТВ и чекам нешто да почне интересно ( со кој памет ) и пола сааат владини реклами,па после 5 минути друг маркетинг па уште 45 минути пак владини реклами...па ај у курца веќе да ви е*ам се утепаа фалејки.. Не кријам дека за некои проекти владава ми е ОК , ама ја претераа..сега најновите реклами им се со мажот и жената ,жената као неможе да го најде кај и е мажот, а он да ти бил цело време у нива, пластеници подигал,садел..:tapp: Новинарка неможе да стигне на сите места кај се реновираат болници,па целата возбудена известува,прашува народ...:tapp: .. Ми скурчија веќе со рекламите,што мислат глуп е народов па све треба сликовито да им објасниме..ако стварно работат секој ќе го види тоа.. еве нешто од богатата архива од Илинденска Б.Б.

п.с. ако нејкој ги најде најновиве реклами нека ги стави

1. Огромни суми на пари се перат преку тендери за снимање на реклами.
2. Не трошат нивни, туку трошат мои и твои пари.
3. Предизборие е и мора да се перат мозоци.

Првата реклама вика: Учи странски јазици и компјутери, посетувај дополнителни курсеви, зголеми ја твојата шанса за работа.... Од кај пари за курсеви? Од кај пари за леб? Од кај...?

Втората реклама: Рамни даноци... Сум ја видел одамна и оваа. Тежок фејл од реклама е. :tapp:

Третата реклама: Знаењето е сила, знаењето е моќ, а моќта е пари, и пари нема. :)

Четврта реклама:

--- надополнето ---

пуштам пред малку МТВ и чекам нешто да почне интересно ( со кој памет ) и пола сааат владини реклами,па после 5 минути друг маркетинг па уште 45 минути пак владини реклами...па ај у курца веќе да ви е*ам се утепаа фалејки.. Не кријам дека за некои проекти владава ми е ОК , ама ја претераа..сега најновите реклами им се со мажот и жената ,жената као неможе да го најде кај и е мажот, а он да ти бил цело време у нива, пластеници подигал,садел..:tapp: Новинарка неможе да стигне на сите места кај се реновираат болници,па целата возбудена известува,прашува народ...:tapp: .. Ми скурчија веќе со рекламите,што мислат глуп е народов па све треба сликовито да им објасниме..ако стварно работат секој ќе го види тоа.. еве нешто од богатата архива од Илинденска Б.Б.

п.с. ако нејкој ги најде најновиве реклами нека ги стави

Те избркаа од работа, така?
Вие и двајцата сте сомнителни у последно време. Бевте сончогледи до пред некој ден, сега уште сте сончогледи, ама некако како кактуси. :icon_lol:

Вие и двајцата сте сомнителни у последно време. Бевте сончогледи до пред некој ден, сега уште сте сончогледи, ама некако како кактуси. :icon_lol:

Па и мене ме избркаа затоа прашувам. :)
Инаку океј се рекламите не ми сметаат, шират позитивна енергија :))))))))

мене ме прашуваш..? ако да,ќе ти кажам дека не сум вработен, него студент уште некој испит до крај на студии, и единствено работно искуство до сега у живот ми е во прифатна фирма.. И кога нешто е ОК ја фалам, ама кога нешто е фејл пљукам, па кој сака нека е

Едини логичен одговор за гореотворената тема.
:tv:

А оние другине па да беа на власт,кај немаше да направат нешто со кое ќе можат да се пофалат а дури и ако направеа ќе тролаа дупло повеќе од овие сега.

Па и мене ме избркаа затоа прашувам. :)
Инаку океј се рекламите не ми сметаат, шират позитивна енергија :))))))))
Како те избркаа бе, нели сега има предизборни вработувања?
Тропни таму на некоја врата и пожали се, мора да те примаат некаде, на некоја позиција "клати врата, земај плата" барем овие 5 месеци. :)

1.Не ме избркале од работа
2.Никогаш не сум ни бил вработен во државна админ.
3. Немам книшка од ВМРО
4. Ми се допажаат некои идеи и проекти нивни, не сите фала богу
5. Рекламите ми се тиња и ме нервираат
6. На следниве избори ќе гласам за Чак Норис (значи ќе биде неважечко ливче)

И сега сончоглед сум ти или кактус ? :drk:

абе не можам да ја најдам темана на д чоузн коа му пукна филмот :D

Како те избркаа бе, нели сега има предизборни вработувања?
Тропни таму на некоја врата и пожали се, мора да те примаат некаде, на некоја позиција "клати врата, земај плата" барем овие 5 месеци. :)

Батали политика, планирам да станам грчки зет.
Отидов јас на фејсбук.

абе не можам да ја најдам темана на д чоузн коа му пукна филмот :D

Кога на Чоузен му пукна филмот

И сега сончоглед сум ти или кактус ? :drk:
Тебе те читав како било добро да се потрошат толку мноооооогу пари за спомениците, од таму имам стекнато и такво мислење. :) Спомениците кои досега се поставени се утнати малце, ама ќе стојат така најверојатно наредните 10-тина години, па после ќе почнат да паѓаат од временски непогоди (земјотреси до 4 степени, силни ветрови и урагани со брзини до 60км/ч.) :icon_lol:
Реклами си се само Пропаганда, дебело платена пропаганда. Затоа и постојат телевизорите, кои се привилегија да ги имаш дома. Дали знаеш како се купуваа телевизори пред 40 години? Се чекаше на ред. Не можеше секој да купи.

--- надополнето ---

Батали политика, планирам да станам грчки зет.
Отидов јас на фејсбук.
Немој да се зезнеш. - патем, вака изгледа една нормална грчка фамилија

Цитро, ко ќе прочита Леандра шо тема си отворил ќефој ќе биди.

Тебе те читав како било добро да се потрошат толку мноооооогу пари за спомениците, од таму имам стекнато и такво мислење. :) Спомениците кои досега се поставени се утнати малце, ама ќе стојат така најверојатно наредните 10-тина години, па после ќе почнат да паѓаат од временски непогоди (земјотреси до 4 степени, силни ветрови и урагани со брзини до 60км/ч.) :icon_lol:
Реклами си се само Пропаганда, дебело платена пропаганда. Затоа и постојат телевизорите, кои се привилегија да ги имаш дома. Дали знаеш како се купуваа телевизори пред 40 години? Се чекаше на ред. Не можеше секој да купи.

За спомениците сум сеуште ЗА,исто и за СК 2014 .. тоа колку пари се потрошени појма немам,молам бога дали за2- 5-10 години се да се открие колку се, па кој дрпал да заврши у ќорка по можност доживотно. за утнати немислам дека се,тоа што позелениле незначи дека ќе паднат .. И што ми ставаш намештаљки сега, ја реков за рекламите дека ме нервираат, зашто човек неможе нормално да си каже за што е за за што против.

--- надополнето ---

Цитро, ко ќе прочита Леандра шо тема си отворил ќефој ќе биди.

Може и да сврши од среќа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom