Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Natural_girl

Еве ја и твојата анализа:)

Мирна личност,добродушна,стрплива личност...

Девојка која сака добра забава...сака да спортува и да чита книги...

Девојка која ми оставила впечаток како многу зрела и паметна личност...

Сакаш да излегуваш со друштвото и да си проаѓаш одлично...

Слушањето музика ти е една од работите без која неможеш во денот...

Морам да признаам дека никот толку се совпаѓа со тебе...како личност..:),баш си природна девојка:)

Во љубовта незнам како стоиш мислам дека ти си една од девојките кој го бара правиот дечко,природниот дечко:)

И мислам дека си многу многу блиску до него:)..

Иако имаш 16 години размислуваш многу зрело како возрасен човек:)..

Како членка те има насекаде највеќе во Љубов и Секс,сега се активираш и со анализиве чат пат:)..

Според аватарите сакаш да си модерна,и ти си една од девојките која се разбира и е во чекор со модата:)

Иначе си членка која не сака да ги изразува чувствата на задоволство и тага на форумот,барем јас така сум забележал...

Сакаш да се дружиш и спрема сите членови си иста..нормално имаш и посебно почитување кон некој членови...

Мислам дека доста е...и дека нешто погодив...се гледаме на собиранка се надевам дека ќе дојдеш...поздрав

Еве ја и твојата анализа:)
Мирна личност,добродушна,стрплива личност...
Девојка која сака добра забава...сака да спортува и да чита книги...
Девојка која ми оставила впечаток како многу зрела и паметна личност...
Сакаш да излегуваш со друштвото и да си проаѓаш одлично...
Слушањето музика ти е една од работите без која неможеш во денот...
Морам да признаам дека никот толку се совпаѓа со тебе...како личност..:),баш си природна девојка:)
Во љубовта незнам како стоиш мислам дека ти си една од девојките кој го бара правиот дечко,природниот дечко:)
И мислам дека си многу многу блиску до него:)..
Иако имаш 16 години размислуваш многу зрело како возрасен човек:)..
Како членка те има насекаде највеќе во Љубов и Секс,сега се активираш и со анализиве чат пат:)..
Според аватарите сакаш да си модерна,и ти си една од девојките која се разбира и е во чекор со модата:)
Иначе си членка која не сака да ги изразува чувствата на задоволство и тага на форумот,барем јас така сум забележал...
Сакаш да се дружиш и спрема сите членови си иста..нормално имаш и посебно почитување кон некој членови...
Мислам дека доста е...и дека нешто погодив...се гледаме на собиранка се надевам дека ќе дојдеш...поздрав

Фала ти Била! Отприлика погодено е, само некои забелешки:
Е сеа, во врска со првото болдирано, не разбирам, немам љубов на повидок...:nesum:
Во врска со второто болдирано, не бе, секогаш се облакам како ќе ми текне во моментот и не се оптоварувам со модни трендови :wink: .
Третото болдирано: Да, ќе дојдам и ќе се дружиме ние кајганџиите:smir:

ПС. Ако некој има желба за анализа нека пише

Oчекувам од Била и марко т.е Гарф една :pipi:

p.s

Bila да фатам врски за преку ред? :) :smir:
Столе, утре, ме мрзи сега а и преморен сум. Утре утрински ќе ти напраем.

ке ме анализира ли мене некој??:uvo:

Billa Bong - искусен кајганџија регистриран далечната 2006:kafe:

Не знам дали има член кој направил толку анализи како Billa и искрено тоа не го ни знаев кога ти побарав анализа:icon_eek: .

Billa уствари се вика Сашо, Сале а го знам и презимето али да не откриваме:baeh: . 15годишњак кој сеуште минува низ оној адолесцентски период, кога не се ни очекува да размислува премногу озбилно, туку да го прифати животот од неговата поубава страна, а Billa тоа и го прави.

Просто ја обожава кошарката, кисне у подфорумот Кошарка. Идол му е Дејан Бодирога и сака да ја достигне славата на својот идол, веруј доволно е да бидеш сигурен во она што го сакаш. Исто така типично за негова возраст е "опседнатоста" со гејминг, значи тука е подфорумот Кантер Страјк, ваљда знаеш да праиш доста had shot-ови...Спортиста во душа, иако имал некојаси повреда на коленото и 3 месеци поминал без тренинг али не е тип кој лесно се откажува и секојдневно иде на тренинзи.

Како вредност во животот здравјето му е на прво место, а дури потоа следува среќата, љубовта и успехот(првенствено во кошарката). Не може без кошарка(добро тоа ваљда на сите веќе ви стана јасно:icon_bigg ), без музиката (слуша се и сешто), без компјутер(многу нормално, доволен е фактот што во просек пишува по 11 поста на ден), без семејството и блиските. Во врска со последново, значи не е од оние тинејџери што се срамат од родителите и не знам слични глупости, туку баш онаа семејна атмосфера понекад знае да го расположи.

Многу добар другар, сака да покаже респект кон секој, тука е за да ја најде позитивната страна на се, тука за да ги смири скараните, тука за да се насмее и за да насмее...:icon_lol:
У тек е со настаните...Ги сака оние кафе дружења...Не пуши...Во плакарот најчеста му е сивата боја и си има свој стил на облекување. Во тешки моменти тешко си ја признава маката(ако воопшто ја признае, а обично не), значи силата ја бара во себе, па дури потоа од најблиските...
Идеалист е по природа, тип кој верува и се надева...Сака животни, посебно кучиња...

Толку од мене засеа и ваљда ќе дознаам повеќе кога ќе се упознаеме:smir:

Billa Bong - искусен кајганџија регистриран далечната 2006:kafe:

Не знам дали има член кој направил толку анализи како Billa и искрено тоа не го ни знаев кога ти побарав анализа:icon_eek: .

Billa уствари се вика Сашо, Сале а го знам и презимето али да не откриваме:baeh: . 15годишњак кој сеуште минува низ оној адолесцентски период, кога не се ни очекува да размислува премногу озбилно, туку да го прифати животот од неговата поубава страна, а Billa тоа и го прави.

Просто ја обожава кошарката, кисне у подфорумот Кошарка. Идол му е Дејан Бодирога и сака да ја достигне славата на својот идол, веруј доволно е да бидеш сигурен во она што го сакаш. Исто така типично за негова возраст е "опседнатоста" со гејминг, значи тука е подфорумот Кантер Страјк, ваљда знаеш да праиш доста had shot-ови...Спортиста во душа, иако имал некојаси повреда на коленото и 3 месеци поминал без тренинг али не е тип кој лесно се откажува и секојдневно иде на тренинзи.

Како вредност во животот здравјето му е на прво место, а дури потоа следува среќата, љубовта и успехот(првенствено во кошарката). Не може без кошарка(добро тоа ваљда на сите веќе ви стана јасно:icon_bigg ), без музиката (слуша се и сешто), без компјутер(многу нормално, доволен е фактот што во просек пишува по 11 поста на ден), без семејството и блиските. Во врска со последново, значи не е од оние тинејџери што се срамат од родителите и не знам слични глупости, туку баш онаа семејна атмосфера понекад знае да го расположи.

Многу добар другар, сака да покаже респект кон секој, тука е за да ја најде позитивната страна на се, тука за да ги смири скараните, тука за да се насмее и за да насмее...:icon_lol:
У тек е со настаните...Ги сака оние кафе дружења...Не пуши...Во плакарот најчеста му е сивата боја и си има свој стил на облекување. Во тешки моменти тешко си ја признава маката(ако воопшто ја признае, а обично не), значи силата ја бара во себе, па дури потоа од најблиските...
Идеалист е по природа, тип кој верува и се надева...Сака животни, посебно кучиња...

Толку од мене засеа и ваљда ќе дознаам повеќе кога ќе се упознаеме:smir:
Божеее од кај знаеш толку за мене:pipi:...

фала за анализата енивеј:back:

Бебуш

Глеам дека бебуш многу пишува во Љубов и Секс што прво на ум ми доаѓа дека е ептен заљубена. Потписот истотака дава до негде таква индикација. Ја има насекаде на форумов во секоја тема и сум забележал дека е дружељубива и мирна личност. Секој што ќе коментира со убаво таа му враќа со уште поубаво. Како што пишав многу сака да се дружи и ужива кога е околу луѓе. Го сака спортот и музиката само што не знам кои жанрови ги слуша и кои и се омилени пеачи/групи како и спортисти. Знам дека најчесто ја викаат Маца Мацка Бебуш. Толку можев да видам од неколку твои постови ама бидејќи сум во брзање ќе го привршам постов со тоа што уште еднаш ќе напоменам дека имаш ти една дарба. А таа дарба ти е да даруваш љубов и многу да се дружиш, на никој нејќеш лошо да му направиш туку само да му го разубавиш денот.

Се надевам дека ти се допадна анализава

Сега јас имам барање да видам контраанализа на Бебуш, а и да го потсетам Апокалипто дека ја заборави мојата. поз

~*~

Јас сакам една анализа од Вампирката ... прити плис!:ahhh:
Ветувам потоа долга и детална анализа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom