Ти помисли дека Wintergirl се засекира што не крвари отпозади?А каде ти го стави напред или назад?? Не сватив
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти помисли дека Wintergirl се засекира што не крвари отпозади?А каде ти го стави напред или назад?? Не сватив
Фала фала за честитките си дочекав и јас![]()
Хмм за гинеколог толку паничам и не сум била до сега а се надевам нема да имам потреба да одам.До душа дечкоми цело време ми збори не се секирај кај секоја девојка е различно не мора да значи дека мора да има крв и со тоа ми олеснува ама па не ми се оставаше некако без да прашам тука
женска психа
![]()
Не,лубрикантот е за позади[DOUBLEPOST=1492267402][/DOUBLEPOST]За да не боли има друг метод,да се опуштиш да се навлажнишA??[DOUBLEPOST=1492241138][/DOUBLEPOST]
Лубрикантот е погоден да се користи посебно за почетници вака како мене (мислам на прв вагинален секс). Гугл е тука отвори ке прочиташ[DOUBLEPOST=1492241418][/DOUBLEPOST]
П.с а што е ова СВАТИВ? Или мислеше на сФатив?[DOUBLEPOST=1492241862][/DOUBLEPOST]
Фала фала за честитките си дочекав и јас![]()
Хмм за гинеколог толку паничам и не сум била до сега а се надевам нема да имам потреба да одам.До душа дечкоми цело време ми збори не се секирај кај секоја девојка е различно не мора да значи дека мора да има крв и со тоа ми олеснува ама па не ми се оставаше некако без да прашам тука
женска психа
![]()
Не збориме за трудење збориме за лубрикант он колку и да се труди јас толку бев преплашена оган не ме палеше у тој моментно со лубрикант си беше влажно
![]()
Не,лубрикантот е за позади[DOUBLEPOST=1492267402][/DOUBLEPOST]За да не боли има друг метод,да се опуштиш да се навлажниш