VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Првиот училишен ден..
Баш тој ден братми требаше да биди петто одделение и се туфкаше цело време, а јас се радував ко којзнае шо да е.
Се наредивме во една редица и учителките си ги читаја учениците од својот клас.
И толку од тоа се сеќавам.. и уште се сеќавам дека сите се гледавме ко од марс паднати да сме.
И истиот ден дома гости... вујко ми ми даде чак и 50 марки(на времето) за тоа што сум почнала нашколо
Баш тој ден братми требаше да биди петто одделение и се туфкаше цело време, а јас се радував ко којзнае шо да е.
Се наредивме во една редица и учителките си ги читаја учениците од својот клас.
И толку од тоа се сеќавам.. и уште се сеќавам дека сите се гледавме ко од марс паднати да сме.
И истиот ден дома гости... вујко ми ми даде чак и 50 марки(на времето) за тоа што сум почнала нашколо

Еден куп деца, родители, наставници, мислиш цел град се собрал на едно место... трета клупа до вратата, заедно со мојата другарка која понатаму увек каснеше на часови а живееше до школото тоа ужасно ме иритираше... и забегав сорри... у принцип ок беше, а и наставничката ми се погоди за мерак, многу си ја сакав :smir:

Госпожа, ако е жешко и во Октомври, слободно во Ноември пуштете го детето во школо...и зимскиот одмор до Март продолжете си го. Па уште и 1.8к лајкови има