Прв секс на плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Butterflyygirl
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како што виде, не дадов никаков совет, затоа што сметам дека тоа се интимни работи и не се сметам компетентна да давам совети од таков тип. Но, од каде знаеш од кои причини прашува? Сите луѓе, и момчиња и девојчиња, пред првиот секс се возбудени и размислуваат за тоа “каде, како, со кој, зашто“. Можеби се срами да прави муабет со другарките, па решила тука да праша некој што веќе можеби имал такво искуство, па да и даде совет.

Ти немаш никакво право да и судиш.

Ми споредуваш штанд на Пивофест, горе гледам гробишта спомна...:facepalm::facepalm::facepalm: Девојчето не праша ни за едното, ни за другото, споредбава ти е ептен тапа... Мислам каков пример....

Она праша за плажа, така да не ти го разбирам муабетов со гробишта и штандови...
Ако имаш совет, мислење - дај и го, ако не, не ја води темава во оф-топик.

Првиот секс за секој треба да е посебно искуство, или кога ти би и рекла јас првиот секс го имав на Водно, и сегао ваа би те прочитала и та би го имала на Водно, и јас ја прашам, еј чупенце кај го имаше првиот секс??? - На Водно како другарками Crazy од Кајгана.....ТОП Провод

Првиот секс е нешто посебно и нешто уникатно, нешто што ке го памети како свое дело и ќе го чува за себе цел живот, секако дека ќе и биди волшебно, освен ако не мањачи некој мањак ако го прави тоа во кола :D Ај без Офф ама онака темава ме разочара бе од девојките....Едносттавно за мене нема смисла некој да праша каде и дали е добро таму да го има првиот секс, првиот секс е дбро секаде да го имаш, тоа е нешто што цел живот ќе го памтиш, без разлика на место и време. Макар и на пивофест :D :love:

Првиот секс е нешто посебно и нешто уникатно, нешто што ке го памети како свое дело и ќе го чува за себе цел живот, секако дека ќе и биди волшебно, освен ако не мањачи некој мањак ако го прави тоа во кола :D Ај без Офф ама онака темава ме разочара бе од девојките....Едносттавно за мене нема смисла некој да праша каде и дали е добро таму да го има првиот секс, првиот секс е дбро секаде да го имаш, тоа е нешто што цел живот ќе го памтиш, без разлика на место и време. Макар и на пивофест :D :love:

Е па, ете, не можеше ли вака да го изразиш и претходно своето мислење? Јас се согласувам со твоето мислење, никогаш не би прашала на форум такво интимно прашање, ниту пак би одговорила, ама сепак има различни луѓе, различни карактери и не треба одма бурно да реагираш, можеше од почеток вака да си го формулираш мислењето. Јас изреагирав на моментот што ја нападна ко којзнае што да прашала... Ете некој ќе и одговори, некој нема, ама во никој случај не треба да се осудува.
П.С Не знам зашо сите машки мислите дека првиот пат на девојките им е волшебен... :pos:Дали пошо поромантично го опишуваат сето тоа, ама тоа е дефинитивно стереотип...:icon_mrgr:

Е па, ете, не можеше ли вака да го изразиш и претходно своето мислење? Јас се согласувам со твоето мислење, никогаш не би прашала на форум такво интимно прашање, ниту пак би одговорила, ама сепак има различни луѓе, различни карактери и не треба одма бурно да реагираш, можеше од почеток вака да си го формулираш мислењето. Јас изреагирав на моментот што ја нападна ко којзнае што да прашала... Ете некој ќе и одговори, некој нема, ама во никој случај не треба да се осудува.
П.С Не знам зашо сите машки мислите дека првиот пат на девојките им е волшебен... :pos:Дали пошо поромантично го опишуваат сето тоа, ама тоа е дефинитивно стереотип...:icon_mrgr:

Јас со девјката во кола го направивме тоа, не ни планиравме, ама беше убаво и таа тоа ми го кажа, но неубавиот дел беше тоа што сат и пол во гаража останав да чистам седишто од крв со секакви препарати, дури и со црн маркер покривав, да не види старио крф во кола :D

Божино сега се други времиња... кревет за прв пат, тоа е клише ти се молам мора што поинтересно да биде, што ќе праат муабет со другарките, нормално која имала по луд прв секс и по екстремно место за истиот..

Па ако мора да биде поинтересно и за да се има што да се прави муабет со другари и другарки тогаш ајде да им препорачаме на почетниците на среде плоштад пред Ацета да се изропаат за прв пат, чисто за да има за што да се зборува....

Девојчево нека не прави сцени од сето тоа, класика си е класка, кревет, за на плажа,кроф и слично ке и дојде време коа ке и биде убаво, без потребно комплицира со фикс идеи

Зависи дали е песочна или со камчиња плажата ? :icon_mrgr:

патем прв пат нај добро е на меко да ти биде значи душек,значи кревет,значи тоа некаде дома да биде. ;)

palmilla-beach-bed.jpg

Ако е нешто вака..:icon_lol:

Ајмооо тролање :свиркам:

Девојче Butterflyygirl прв секс на плажа јок од прва причина што може да се најдеш на јутјуб :) а и многу поубаво ќе ти биде да биде да си направите романтична вечер :love: а ако не си толку по романтиката или тој твој прв што ќе те онади тогаш само онака у соба ама на плажа дефинитивно не... не е све исто како што гледаш на филм (n)

Леле леле леле,да чита некој од странство..Леле леле леле...

Сигурно и е прв одмор со дечко па неможат во соба па ајде на плажа. :icon_lol:

Не мисли на местото, мисли на моментот, кога ти ке се чувствуваш најубаво.
Инаку, секое место кај што ке ти се присаката да си го задоволиш нагонот е погодно место. Сепак малку интимно да биде сигурно нема да сакаш за прв пат на некоја луда забава пред 30 луѓе да го направиш тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom