Прв чекор

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Океј,
Денеска секој сака да му пристапат. И послем 10 години всушност гледаш дека никој не ти пристапил и си велиш брееее....грд сум или глуп сум.

Кој треба прв да пријде?
Дали има врска, кога тоа го прави девојката или момчето?
Како се осеќате и кога некој/а ви приоѓа и кога приоѓате на некој?
Кој го направи првиот чекор во сегашната врска?
Што повеќе сакате, "ловите" или "да бидете ловени"? И зошто?

Ме интересира кој- што повеќе сака, па eventually и јас ќе се искажам на темава.

Se trudev mng za kirilicava da znaete!
За да ме привлече девојка треба да даде знак ја и приоѓам па и двајцата правиме прв чекор

од тоа приоѓање кој прв ни зависи човечкиот род. :)
Јас ако видам некоја што ми се свиѓа така од око, приоѓам на мој начин. Ке гледам да најдам некоја заедничка тачка, пример прво гледам место на излегување да ни биде исто, да ја видам како се понаша јавно. Ја запознавам некаде у некое си трето друштво со некоја си моја другарка/другар од богзнае кое време, договарам средба демек случајно сме сите кај него/неа на гости и тамо на самото запознавање гледам дали вреди да се трудам за понатака или да си бркам друга симпатија.
Имам и “ловено“ и ме “ловиле“ зависи кој прв дава иницијатива, како и да е и двете варијанти испаѓало да бидат супер за понатака, а и испаѓало лошо. Не значи дека, ако идеш прва ке најдеш много по супер момци, или обратно. Него какви бираш, дали вреди.
Во сегашни врски, тинејџерски мислам дека девојките се поиницијативни него машките. Ама тоа иде све електронски, ја тој свет го разбирам, многу ми е јасен ама не го практикувам зашто неможам да си правам филм како мене ми одговара, неизвесност, несигурност кај едниот и кај другиот, храброст. Електронски сега се по заштитени и као слободни незнаеш дали се зеза или е озбиљна. :)

На кој повеке му се ебе у моментот, тој е должен секогаш да го направи првиот чекор.
Неможе (пример) некоја да очекува од некој си во брак кој што ебе редовно дома да биде попален до толку колку што може да биде некоја што ја привлекуваат успешни фамилијарни мажи.
Или пак некој во пубертет што сака да и се качи на некоја теткица.
Ако така се однесуваат мислам дека и двата примера ке си останат со прстот во уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom