Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
мене уште ми стои бан од реал мадрид???? гледам тргате банови

Тргаме стари банови, од по пола година и повеќе, на членови кои сфатиле кај згрешиле.

ај види во бележникот датумите :wink: еве гоче на пример:wink:

Не знам на кој јазик да ти напишам за да разбериш. Ај ќе пробам со поголем фонт пошо можда тука е проблемот.

НЕМА ДА ТИ БИДЕ ТРГНАТ БАНОТ

Секое наредно мислење на темава што нема да биде пријавена провокација ќе биде избришано.

луге де очистете ја темата фк турново премногу за беласица налетаа на муабет неможат да се помират дека се тим од понизок ранк

Добро, ја сфатив грешката може ли сега да ми биде тргнат банот од фан клуб Милан веке 5 дена сум баниран а казната е 3 дена???

#1867, црвена звезда фан клуб. Нека го чисти некој комплексашов,труе тема.Има и погоре едно мислење ставено. реплицира на секој скоро секој муабет напишан во цз фан клуб.

#1869 ајде некој модератор да дојде и да ги исчисти комплексашите аман, не се радуваат што нивниот тим поминал, се радуваат што противничкиот тим изгубил. Ебати таквите фанови и навивачи! А башка ретардов #1869 пред да заврши утакмицата на резултат од 2-0 има пишано "поминавме ние,ајде сега вие уште два гола,навиваме за вас!"

луге де очистете ја темата фк турново премногу за беласица налетаа на муабет неможат да се помират дека се тим од понизок ранк
Целата тема ја средив, ако успровоцира уште некој фан на Беласица, веднаш ке биде баниран од тема .
#1867, црвена звезда фан клуб. Нека го чисти некој комплексашов,труе тема.Има и погоре едно мислење ставено. реплицира на секој скоро секој муабет напишан во цз фан клуб.
Избришано .
Пријавен е за бан, по истиот ке бидат тргнати мислењата .

може и бан од тема..
Исто како и челнот што го пријавил Ivan1Real .

#1869 ајде некој модератор да дојде и да ги исчисти комплексашите аман, не се радуваат што нивниот тим поминал, се радуваат што противничкиот тим изгубил. Ебати таквите фанови и навивачи! А башка ретардов #1869 пред да заврши утакмицата на резултат од 2-0 има пишано "поминавме ние,ајде сега вие уште два гола,навиваме за вас!"
Ќе добие бан од тема, заедно со Мile Red Devil .
Избришано !

Може некој да среди во фан клуб милан
Настана еуфоруја зашто се играло против реал и овој djmanga ептен замара немаше тука дискусија освен сељачки препукувања!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom