Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Ц ц ц ц ц ц ц
Аман бе баце нели гледаш не е на твојот фан клуб:toe:

Си пишал во Милан, што сака може да пишува во негов Фан Клуб он не провоцира во Интер
Извинете моја грешка дека глеав во 2та фан клуба извенете админ бриши постот моја грешка:S

Што те боли тебе за други теми, и кажи ми последното зошто е провокација ?

Грешка е последно а што несмеам да пријавувам секако се офтопици и има кој да ме предупреди ако нетреба така.

Грешка е последно а што несмеам да пријавувам секако се офтопици и има кој да ме предупреди ако нетреба така.
Брат си има задолжени за пријавување на офтопици, не се грижи..На прва страна ти се...Не го пикај носот секаде!!
Мало освежување напишано од Димитар

За секој тим ќе има еден до двајца кои би сакале да вршат пријавување на провокациите од други членови. Ова е со цел да има поквалитетни постови од фановите + да има објективност за која често се жалите. Ние модераторите ќе ги решаваме или проследуваме пријавите до админите, па тие ќе преземат мерки во зависност од тежината на провокацијата.

Фан Клуб: Манчестер Јунајтед Apokalipto
Фан Клуб: Арсенал LoGiX
Фан Клуб: Челзи Fantom_oh
Фан Клуб: Ливерпул Ливерпул фан

Фан Клуб: Милан Milanez`
Фан Клуб: Интер Димитар
Фан Клуб: Јувентус KikoMC
Фан Клуб: Лацио Crashoveride
Фан Клуб: Рома

Фан Клуб: Реал Мадрид armin06
Фан Клуб: Барселона Ddime

Фан Клуб: Баерн Минхен bavarec_oh

Фан Клуб: Вардар
Фан Клуб: Беласица EnergieNo.1
Фан Клуб: Пелистер ЈОЕ
Фан Клуб: Тетекс
Фан Клуб: Работнички Dimitrijevski i

Фан Клуб: Партизан
Фан Клуб: Црвена Звезда Fantom_oh

Брат си има задолжени за пријавување на офтопици, не се грижи..На прва страна ти се...Не го пикај носот секаде!!
Мало освежување напишано од Димитар

Сврти 2-3 страни наназад и се ќе ти стане јасно дали само тие што треба пријавуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom