Протестираат родители и студенти пред ФОН на Фијат Цаноски

Toa sto go ukinale fakulteltetot, ili smerot ili sto i da e toa, e sasvim normalna rabota, nema valjda za pet studenti da go drzat otvoren, i vo konkursot sigurno e navedeno toa, segde e taka. E sega toa sto samo nedela dena pred pocnuvanje na akademskata godina im kazale, toa gadno gi zaebale, ama :toe: baras privaten eve ti privaten.
A sekako za kvalitetot na FON i optan toptan na drugite privatni univerziteti ne ni vredi da se diskutira.

Ако не беа парите од осигурување кога ја запалија фирмата за ПВЦ профили,Сефер и ден денес ќе го чистеше малиот екструдер на татко му и ќе ја заклучуваше портата кога ќе си заминеа вработените.Инаку дури и геодетското беше висок успех за неговиот интелектуален капацитет.:toe:

Dobro, dobro za pocetok..., no koj bese VUJKOTO OD TEXAS, bez takov i negovite pari celata ovaa lakrdija sepak nema da bese mozna....

Ако не беа парите од осигурување кога ја запалија фирмата за ПВЦ профили,Сефер и ден денес ќе го чистеше малиот екструдер на татко му и ќе ја заклучуваше портата кога ќе си заминеа вработените.Инаку дури и геодетското беше висок успех за неговиот интелектуален капацитет.:toe:
Da be da, ama Sefer vozi Bentley a ti drzis internet cafe, pa misli mu ja ti uste .... brejjjjjjj....

toa sto go imaat napraveno na studentite ne moze da se sluci vo edna normalna i pravna drzava.zatoa treba studentite da tuzat i da baraat da se zatvori fon zaradi nacinot na koj gi tretira studentite.iako licno ne veruvam deka nesto ke mu se sluci zasto neli canoski e del od vlasta.

Исто е укината група за психологија, со исти објаснување-немало доволен број на заинтерсирани. Но,парите не ги враќаат и ги терат идните студенти да се запишат на други групи.

ФОН ФОН ФОН
ЃОН ЃОН ЃОН
Тоа е тоа, приватен универзитет во Македонија е исто како да кажете беспалтни бели пецива во Етиопија.
Ако некому му ило нејасно зошто ФЦ има партија ПЕИ која прва влезе во власта сега мислам дека е се кажано. почнаа со ММ, па фон, мон, еурм ова она, се намлатија пари, купија Х6ки, Бентли и што се не и сега ке затворат едни ќе отвораат други факултет. Ај да видиме што ќе кажат овие од
„Знаењето е сила знаењето е моќ“

Dobro, dobro za pocetok..., no koj bese VUJKOTO OD TEXAS, bez takov i negovite pari celata ovaa lakrdija sepak nema da bese mozna....
Вујкото сега лежи некаде во некој двор во Пожаревац, денешна Србија порано позната како СРЈ.

Da be da, ama Sefer vozi Bentley a ti drzis internet cafe, pa misli mu ja ti uste .... brejjjjjjj....

Ќе држам и ќе возам Peugeot барем има лав напред,и нема да му се секирам за сервис како Сефер,кој ја зеде Рамкојца само за реклама на А1.

ФОН ФОН ФОН
ЃОН ЃОН ЃОН
Тоа е тоа, приватен универзитет во Македонија е исто како да кажете беспалтни бели пецива во Етиопија.
Ако некому му ило нејасно зошто ФЦ има партија ПЕИ која прва влезе во власта сега мислам дека е се кажано. почнаа со ММ, па фон, мон, еурм ова она, се намлатија пари, купија Х6ки, Бентли и што се не и сега ке затворат едни ќе отвораат други факултет. Ај да видиме што ќе кажат овие од
„Знаењето е сила знаењето е моќ“

Знаењето е сила но глупавоста е најголема моќ,нешто како Марфиев закон,ама функционира.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom