- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.057
- Поени од реакции
- 86.487
Ај коза ќе јадам, ама дете?Како викаа на една тема, имај коза - имај дете, ќе јадеш еднаш на ден, оброк не поскап од 47 денари и ќе се снајдеш.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај коза ќе јадам, ама дете?Како викаа на една тема, имај коза - имај дете, ќе јадеш еднаш на ден, оброк не поскап од 47 денари и ќе се снајдеш.![]()
да не извикуваа нешто во овој стилНе бе не се нормални овие контрапротестантите сега ги затекнав на МТВ... па до толку ли глуп и прост народ живее во државава?! Полтрончиња лигави![]()
И официјално со новиве поскапувања си платив 12.667,00 денари за сметки (ВИП, ОНЕ, Парно, Струја, Вода) од кои парното и струјата заедно 9.000,00 денари.
И сега камо пари за јадење?
Ќе си пуштам ја Сител да ме смири пчеличката Маја.
Сега Дрисла ќе ја приватизираат и за ѓубре спремај 3000 денари.
Изгледа дека ги имаат пеглано во штаб овие од "Изгор", па сега имаат и друг приоритет покрај вечната борба со лицето Б.Ц.Од Сојузот на синдикатите на Македонија се оградуваат од граѓанските протести, бидејќи сметаат дека тие се независна, непартиска, недржавна организација и затоа не го прифаќаат ова наметнување кое го бараат од граѓанските здруженија и синдикатот да се приклучи кон протестите за високите цени на бензините и струјата.
Ненормална работа. Нивното членство треба да размисли кому и зошто ги дава своите пари.
Ненормална работа. Нивното членство треба да размисли кому и зошто ги дава своите пари.
Од Сојузот на синдикатите на Македонија се оградуваат од граѓанските протести, бидејќи сметаат дека тие се независна, непартиска, недржавна организација и затоа не го прифаќаат ова наметнување кое го бараат од граѓанските здруженија и синдикатот да се приклучи кон протестите за високите цени на бензините и струјата.
Синдикатот во Македонија прв треба да гори, па натаму се по ред.
Сте се издувалеВечерва нашиот Протест помина одлично. Маршрутата беше до Македонската - радио - телевизија. На мое изненадување,дури и постарите Учесници го поминаа тоа растојание и јас не забележав некој да се одкаже.
Се вика и други пароли, но мене најмногу ми значи што од се срце викавме лопови, лопови, лопови.... апаши., апаши....
Ретко гледам телевизија, што е тоа Зет Дома Зет?Сте се издувалеАј сега гледај Зет Дома Зет.