Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Демо-христијанинот Груевски со планетите и Гатачките?!?!? WTF... Демо-христијански е да се оди по гатачки и бајачки со планети и хороскопи?!?!?

@Ѓорѓи Н. дали е ова според уставот и законите?
Дно дна , кој го поддржува уште овај психопат клептоман мене стварно не ми е јасно.

Од ко протекоја информации за високи функционери на дпмне како биле финансирани и стипендирани од фондацијата сорос, немам прочитано ни еден коментар од типот на ,,соросоиди".

Поради недоволно дефинираниот закон за забрана за поседување, обработка, објавување,реобјавување и располагање со материјали.........
видеото го остранувам од коментаров

Последно уредено од модератор:
Она се искачила на Монт Еверест во 3:15 сабајле? :eek:

Не државна пензија, за национален херој треба да се прогласи...

Сарказам, нормално, пошто очигледно има луѓе што мислат дека е возможно искачување на монт еверест во 3:15 :pos:
А не е?

Ова со гатачката, шо мислите од кој е пуштено во јавност и зошто ?

Се што Грујо досега направи се беше за доброто на сите, само што вие не знаете да цените. Си ги ставате личните интереси пред интересите на државата.

Човече ја слушам Гатачкава и не ми се верува, сега ми е јасно од кај е забеган овој... Му вика немој да се лутиш ама не знам што толку сте запнале за Европа, нашите космички сили не течат заедно, она ке се распадне... :vozbud:

Се снимале, се знаат што прави Грујо, само тие фамозните тајни сметки никако да ги видиме. Којзнае и дали воопшто постојат.

Нема врска со СЈО ама овај сериозно треба да се испита за дали е деловно и умствено способен. Па и сликите...На сите е највисок, па и во нозете прав го напрајле. Едипов и Наполеонов комплекс споено. Уште во шлицот да го upgrade-але.
Излишни се збoрoви :popce:

Уште еден (од многуте) докази дека е психопат

И Глеам го тргнале. Многу слабо се слушаше, а и трае многу.
Значи ко што сфатив, бил на гатачка и таа средба е снимана од некој (дал од жуто комбе, дал од странски служби или пак од него не е важно).
Што има у тие разговори, овака на кратко? Што му вика она на нашиот премиер господинот Груевски?
Му кажуе ли нешто конкретно или исто ко сите такви шарлатани му ги кажуе работите округло па на ќоше?

yeah-i-did-it-what-you-gonna-do-about-it-thumb.jpg.png

И што ќе направите во врска со сето ова? Само ќе продолжите да пишувате на форум?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom