Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се земе предвид општината, повеќе се, Бучко потпиша тогаш, околните чисто албански села да спаѓаат во струга, а вевчани 2000 луѓе општина им даде, па кој ни е крив, Держава сме ние.Море у Струга има повеќе шипци него македонци така!?!?![]()
Ако се земе предвид општината, повеќе се, Бучко потпиша тогаш, околните чисто албански села да спаѓаат во струга, а вевчани 2000 луѓе општина им даде, па кој ни е крив, Держава сме ние.
па то и ја велам, тешко нив.Vevcani ne sakase da spagja vo Struga...tie se drzava vo drzavava :pos2:
Според пописот од 2002 година во градот Струга живеат 16559 жители, а етничкиот состав на населението на градот Струга е следниов:Море во Струга има повеќе шипци него македонци така!?!?
Vo Kumanovo vo Ekonomska im ebavme mater na sqipcite.Go izedoa posteno,prosto em gi isteravme od Gimnazijata i Ekonomska i em kotek dobija.
Па треба да им ги е*ете мајките у ***ка на шипциве!!! да ги иселите од Струга .Според пописот од 2002 година во градот Струга живеат 16559 жители, а етничкиот состав на населението на градот Струга е следниов:
- Македонци 9,901 (59,79%)
- Албанци 4,293 (25,92%)
- Турци 907 (5,48%)
- Роми 97 (0,59%)
- Власи 550 (3,32%)
- Срби 72 (0,43%)
- Бошњаци 16 (0,10%)
- останати 723
И за прва смена имаше нешто слично на големиот одмор, сите се собравме, но по завршувањето само ние од Ибрахим останавме уште 10-15 мин надвор, а учениците од Нико Нестор се вратија во училниците.lele ej тапа... вчера протести денес школо... sux... и денеска имаше обид за востание но задушено од страна на професорите(за 2 ра смена)
Ама, во градов, а општината тие се повеќе, различно е тоа.Па треба да им ги е*ете мајките у ***ка на шипциве!!! да ги иселите од Струга .
znaci namerno si sedel i si zboruval glasno makednski za da slusat drugite??ova ne e vid na provokacija??(kako tie so go zapalea znameto)eve pile samosebesi ja pokaza tvojata civilizacija. a jas da te osiguruvam 100 % tebe i drugite makedonci, deka mozes da ojs kade sakas vo velesta i da zboruvas i da vikas na mak. i nikoj nisto nema da ti kazuva!!jas imam drugari makedonci sto se policajci i sto rabotat vo veleshta pa da ti dam i broj ako sakas i da prasas dali do sega nekoj barem go gledal so losa namera???!!!ovie sto ne se od struga mozes da gi lazes no realnosta e sosema drugo.
pile imam pravo da ti kazam deka golem broj na makedoncite od struga ziveeat od albancite i go cekat letoto da dojde i da napravat nekoja dinara, pa sega se trudat i da zboruvat nekoj zbor na albanski!!
a civilizacijata se gleda sega sega koj gi pravi protestite za razdeluvanje, vo 21 vek ejjj sakate da napravite vtor erusalim a???OVA E CIVILIZACIJA A???