Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
има многу промашени трансвери.....шевченко во челзи ,кварезма во интер ,креспо секој трансфер промашен му е, не ми текнува сега а има полно

креспо промашени трансфери? од кога гледаш фудбал,од пред две години? знаеш што играч беше креспо во интер пред да отиде во челзи?

креспо промашени трансфери? од кога гледаш фудбал,од пред две години? знаеш што играч беше креспо во интер пред да отиде во челзи?

Точно Креспо беше ептен добар но и тој како и Шефченко гадно се заеба што премина во Челзи...

Точно Креспо беше ептен добар но и тој како и Шефченко гадно се заеба што премина во Челзи...

Вие бе другарчина, ко да сте ја пропуштиле 2005-2006, каде Креспо беше доста значаен за втората титула на Челзи. Не баботете само напамет ебаго, се брукате :toe:

Вие бе другарчина, го да сте ја пропуштиле 2005-2006, каде Креспо беше доста значаен за втората титула на Челзи. Не баботете само напамет ебаго. :toe:

Ако бил најзначаен зошто не си остана во Челзи??

Најзначаен, абе кој рече најзначаен, не ни читате ако нешто не е на ваша страна. Креспо беше значаен дел од тимот, можи со болдирано ќе ме разбериш. Замина пошто Англија не е „негово“ место за живеење, ко Италија шо е.

Од истата причина шо си ојдоја Роналдо и Тевез, иако беа најзначајни за трите титули во изминатите сезони. :msngush:

Не можам да повервам колку ограничени мислења имаш за фудбал поготово. Фудбалот е повеќе од FIFA 09 на EA Games и од некоја игра фудбалски менаџер.

Вие бе другарчина, ко да сте ја пропуштиле 2005-2006, каде Креспо беше доста значаен за втората титула на Челзи. Не баботете само напамет ебаго, се брукате :toe:

а примети ти јас што кажав или нешо трипаш? ај прочитај два пати пред да напишеш нешто,добро? е фала.

Роби Кин од Totenhem во Liverpool
Алберт Луќе во Њукасл

Гудјонсен во Барса иако постигна важни погодоци искрено кариерата си ја расипа во Барса.:toe:
Не се наметна ниту кај Пеп ниту кај Рајкард.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom