Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
ete gledate mn greska naprajvte so go pisavte pavlicenko to neubo igrase samo dva meseci ami eve go sega se isture goloj davanje
ako e za taka drogba i addebajor prvite sezoni kladoja po 7-8 goloj pa sega se glavni igraci na ekipite
Да бе, дури три има даено. Против Болтон, Ливерпул и еден во Лига Куп. Абе мож да го биди, не реков нешто лошо. Само мое мислење е дека во друга лига ќе му беше поарно.

Верон- Челзи
Цесар -Интер (во лацио лидер, тука грее клупа)
Креспо-Челзи (во Лацио растур правеше)
не ми текнува Србинов како се викаше- отиде во Челзи, тапа па од таму во А. Мадрид, па сеа е во Фенер....... (да го е..... не ми текнува)

од новите
Кварезма-Интер
Фејса-Партизан

иден таков
Роналдо у Коринтијас

Верон- Челзи
не ми текнува Србинов како се викаше- отиде во Челзи, тапа па од таму во А. Мадрид, па сеа е во Фенер....... (да го е..... не ми текнува)

Кежман де Кежман :) Сега не е ни во Фенер, позајмен е на ПСЖ! Абе супер играч е се упропасти што отиде во Челзи, каде што не добиваше скоро ич шанса а сите очекуваа од него да се докаже, со 5 минути што ги добиваше.

Верон- Челзи
Кежман,он требаше да си остане во ПСВ си се прослави таму 2 сезони беше најдобар стрелец у лига,па отиде у Челзи,па Атлетико па Фенер сеа е во ПСЖ

Верон- Челзи
Цезар не се снајде во Интер, доби неколку шанси меѓутоа не ја повтори формата од Лацио. Не сум сигурен дали е сеуште во Интер, мислам дека е позајмен некаде.
Мислиш на Кежман претпоставувам.:helou:

иден таков
Роналдо у Коринтијас
Прееска слушнав дека Роналдо изјавил дека сепак кариерата ќе ја продолжи во Фламенго, а не во Коринтијанс.

Owen каква глупост напрај со трансферот во Реал.Си имаше златна кариера во Ливерпул и ја засра.Сеа нека игра у тоа глупиот Њукасл.

Незнам дали го има но ке го кажам најпромашен досега.

КНЕЖЕВИЧ во ЈУВЕНТУС.

ууф, ова е најпромашениот трансфер во СВЕТОТ ЕЈЈ !!!
:nesvest::nesvest:

Promaseni transferi za ovaa godina-spored mene:

1.Metzelder vo Real Madrid
2.Riise vo Roma
3.Quaresma vo Inter
4.Shevchenko i Borielo vo Milan
5.Gomes (golman) vo Tottenham

abe kezman dobar igrac bese ama za vo poslaba liga se proba vo jakite ligi i se vide deka ne go bidva aj mozi ke mu se posreki ako oj pak vo holandija

Promaseni transferi za ovaa godina-spored mene:

1.Metzelder vo Real Madrid
2.Riise vo Roma
3.Quaresma vo Inter
4.Shevchenko i Borielo vo Milan
5.Gomes (golman) vo Tottenham
Мецелдер уште од лани игра во Реал, така да грешка си.

А што се однесува според мене:
Кварезма со Адријано можат слободно да си тропаат на златната канта.:pos2:

Шевченко-Челзи
Клеберсон-Ман Утд
Денилсон-Реал Бетис
Симао-Барселона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom