Проголтала мобилен ?!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Проголтала мобилен

mobilen15.jpg
Расправијата на еден заљубен пар завршила со опасен крај по здравјето, откако девојката го проголтала сопствениот мобилниот телефон.

Полицијата известила дека во петокот наутро, примила повик од маж кој рекол дека неговата девојка има тешкотии со дишењето. Кога полицијата пристигнала на лице место нашла 24 годишна девојка со заглавен мобилен во грлото.

„Тој и го барал мобилниот, а таа не сакала да му го даде, па се обидела да го проголта.“ – изјавил детективот Стив Декер од полициската станица во Блу Спринг – Мисури.

Девојката веднаш е префрлена во локалната болница, од каде не можат да дадат никаква информација за нејзината здравствена состојба, од причини што полицијата не ги објавила нејзините лични податоци.

Декер изјавил дека полицијата ја затворила истрагата за случајот и додал „Зарем првпат слушате дека нешто такво се случило?’. Не знам кој тип на мобилен беше, ниту дали беше подесен на ѕвонење или вибрирање – завршил Декер.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Се ми е јасно...
али ДА ПРОГОЛТАМ ТЕЛЕФОН!?

На таа изгледа не и вибрирале тоа гласните жици па нашла начин да збори со вибратор од телефон. Недај боже да снема к*р - ќе си го пикне во таквата. :raz:

Дали и како излегол доказот на виделина? Тоа ме интересира.
Па нека крка друг пат мобилни. Кокошка една. Не е ни кокошка. Јајца ќе несеше, а не мобилни.

Е и вакво нешто не бев прочитала...само како успеала да го голте мобилниот...мора да била некоја со увежбана техника дип троат...страшно...:ija:

Изглеа бил некој мобилен Samsung од овие поновите модели тие се така помали во димензии па може да го проголта, а да била некоја цигла нешто у стил Erricson 2628 ондак и да ми пратат видео клип дека го проголтала тешко да поверуем :pos: :pos:

Taa ne e tacna. Imam slusano za ludje sto progoltuvale hartija, metalni paricki, detergenti ama mobilen telefon? Pa na krajot na kraistata, mozela da go frli ako nejkela da mu go dade na decko i a ne da go golta. Taa nekoja mentalna, ne znaela li deka ne go sobira :ija:

abe ova go imase na onnet ili na tocka mislam. ali tipka sto i da mislela vo momentot.... ne i bilo bas lesno. Ne bi sakal da se najdam ni vo slicna situacija na nejzinata :)

Да даде господ сите по еден Ericsson 2628 да голтнете шом така зборите за девојчето.
По арно било да ја фати со порака: Заспи го скотот. Те чекам пред влез”?

А зошто луѓето сакаат да чепкаат по туѓи мобилни?? Не е ли тоа исто како дома да ти влезам и да ти татрашкам по плакар. Напад на приватноста. Ако не сакаат да го дадат немојте ни да го барате. Што не знаеш нема да те боли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom