Професорот ме мрази! Вистина или изговор?

Зависи кај кого како. Јас со една професорка од мое школо ќе ја терам работата и до Суд ако до крај на година продолжи со нејзиното однесување.
Хепатитис А и Б се пренесуваат еднакво, сколиоза е наследна болест на локомоторен систем, симптоми на леукемија не се енормно повишени бели крвни зрнца.... дел од глупостите кои ги лупа, а за среќа што сум дете на лекари знам дека не е така.
Ама ќе видиме, или ќе пише 5, или ќе дознае цел колегиум што прави.

почесто добар изговор отколку вистина!!!!мислам дека тие што некого мразат само повеќе го мачат и испрашуваат, маста ќе му ја извадат додека да му стават повисока оценка, барам така беше у мојот случај!

многу ретко го имам користено како изговор
се до пред тромесечиево кога цел клас имавме слаби оценки музичко и се жалевме дека професорката не мрази но испадна дека е чиста вистина
убаво ни кажа она:"Вас јас ве мразам и никогаш нема да ве сакам ":jaj:

E stvarno e izgovor,voopsto ne veruvam vo toa ako profesorot so tebe ne se odnesuva najdobro toa e zosto si zasluzil taka da se odnesuva, nikogas ne sum imala problemi so profesorite bas naprotiv,a tie takvite ucenici koi ja uptrebuvaa taa fraza obicno bea najgolemite klosari vo clas:vozbud:

Најчесто е изговор...
Кога некој професор сака да ми наштети, тоа е најверојатно затоа што јас него/неа го/ја мразам:)
Тоа ни се случува со една кокошка(морам така да ја наречам) што им е трн во око и сите генерации ја мразат.Ние ја скренавме и ја мразиме, а таа нас пробува како може да ни наштети.

Изговор... Ништо друго.
И никогаш не сум го користел како изговор.Ако сум добил послаба оценка,крив сум јас а не професорот

Често знае да се користи оваа фраза меѓутоа факт е дека поголемиот дел од професорите немаат еднаков критериум. Во поретки случаи може навистина да се насочат негативно кон еден ученик, а најчесто тоа е кон одредена група. Можеби некогаш се донекаде и во право, со оглед на тоа дека обично таа група се немирни ученици, ама сепак колку е тоа правилно или не е релативна работа.

Некогаш е вистина, а во повеќето случаи мислам изговор :toe:

Izgovor. Izbegnuvanje na samokritikuvanje, namesto da se okrivuvam samiot vinata ja prefirlan na drug

Има има искомплексирани створења како една моја професорка што навистина мислеше дека е најубава на цел свет и ги мразеше сите други млади и убави девојчиња :nesvest: ама најчесто мислам дека е изговор што јас најискрено никогаш не сум го применувала.

Често се употребува како изговор меѓутоа е и честа вистина. А она дека порфесорот ги сака сите ученици под еднакво е чиста глупост. Барем 95% .:salut:

Zavisi koga kako.Nekogas se vadime deka nemame nauceno a nekogas i navistina nekoj rpofesor ne mrazi.Imase edna nastavnicka vo osnovno i koga ke me skornese sekogas mi pisuvase 3 .Ni povisoko ni ponisko.I da odgovorev za 5 ili za 1 ili za 2 bilo sto taja 3 ce mi pisese.Ama toa e sto da se pravi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom