Продавници за електроника, бела техника, итн. во Македонија - пофалби, критики

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае што фирма е оваа ST ? Гледам има некоја промоција во Setec, клима ST, спуштена од 18.000 на 14.000, али фирмата првпат у живот ја гледам :).

Бегај подалеку!!!
--- надополнето: 27 мај 2013 во 01:13 ---
Бегај подалеку!!!

Firmata bankrotirase

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Dali nekoj znae dali e dobar tabletot quart od amc mislam 4000 den bese ....

искуство со АМЦ некој вреди ли да се зима пц од таму или од некое друго место?

искуство со АМЦ некој вреди ли да се зима пц од таму или од некое друго место?
Jas kupiv kompjuter od Amc ProVista ...... zasega si e dobro si raboti kako treba,samo sto dosega od 2006 godina navamu koga go kupiv samo 2 dva pati grafickata mi pregore no inaku si raboti ...... no sepak kako provereno ti preporacuvam odi vo anhoch .... posigurni se i nekako cenite se realni .... vo amc se malku poskapi ....

Во Нептун пред некој ден влегов, во мојот град. Беа... необично учтиви. Иако го немаа она што го барав (боца со компресиран воздух и термална паста), ми оставија впечаток (y)

Jas kupiv kompjuter od Amc ProVista ...... zasega si e dobro si raboti kako treba,samo sto dosega od 2006 godina navamu koga go kupiv samo 2 dva pati grafickata mi pregore no inaku si raboti ...... no sepak kako provereno ti preporacuvam odi vo anhoch .... posigurni se i nekako cenite se realni .... vo amc se malku poskapi ....

како што гледам споредба на ПЦ во амц за исти пари скоро дупло појак земам и поквалитетен него ли анхоч ...и сет па глеам послаб за 40 000 ден пц така да незнам што да правам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom