Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Се продаваат Shar Pei кученца стари 40 дена, вакцинирани, со педигре, и родители со шампионски титули во Македонија (J CAC и BOB).
Има: 1 црн мажјак (600 евра)
1 црна женка (500 евра)
2 кафеави женки (500 евра)
контакт: 071-22-94-33 или dokuzovski@gmail.com

IMG_8839.jpg

264336_2107414519168_1059711240_2434385_6821485_n.jpg
IMG_8898.jpg

менувам мачка за пс3 рачка...кого го занима???:cautious:

Сакам персиско маче. Ако подарува или продава некој ЛП.:)

Имав куче мешавина од Пит Бул и Пинч но за жал ми загина :(.Дали некој може да ми кажи каде можам да набавам пак таква иста "раса" нека ми пиши или нека кажи број.Фала однапред:)

сакам на поклон црно шар пеи машко.... многу сакам нели???
додуша у четврток ми е роденден... може ке се смилува некој....:(

сакам на поклон црно шар пеи машко.... многу сакам нели???
додуша у четврток ми е роденден... може ке се смилува некој....:(

Едно е да се смилува некој, а друго е да те ,,части'' 600 евра. Нејќам да ти кршам филм ама никогаш нема да добиеш на поклон шар пеи кученце. Освен ако немаш некој близок роднина што чува.

Едно е да се смилува некој, а друго е да те ,,части'' 600 евра. Нејќам да ти кршам филм ама никогаш нема да добиеш на поклон шар пеи кученце. Освен ако немаш некој близок роднина што чува.

знам..... :( ај може има некој вишак едно кученце....

Луѓенца сакам да купам змија и да си ја чувам во домата :D е сега прашање од каде да си купам змија? Има ли во Скопје пет шоп каде што се продаваат змии?

Луѓенца сакам да купам змија и да си ја чувам во домата :D е сега прашање од каде да си купам змија? Има ли во Скопје пет шоп каде што се продаваат змии?

Колку што знам Војо од Зоо Вивариум се занимава со продажба на змии и слични егзотични животни.Еве контакт телефон па можеш да се распрашаш.
Зоо вивариум
адреса: Пиринска 42, хотел Амбасадор
место: Скопје
телефон: (02) 3232 133
локација: Дебар маало
Инаку Војо е тој плавиот дечко што често гостува кај Мелита и во слични емисии за животни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom