Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
ej da ve prasam da ne znaete nekoj so prodava samojed, haska, chau chau ili doberman.
bez pasos bez pedigre niso obicno neka e
pisete itno e:D

Е ај иако не се надевам ако има некој за давање хаска или нешто друго големо куче некое да ми јавите преку пп. Фала ви :)

Продавам пинч мешан со чивава,ако има некој заинтересиран нека ми пише на профил.100еврејки има место за договарање

Има некој да продава самојад? Ај ако има пишете на профил...фала :back:

Ја продавав али екстремно голем кур имаше и ми го земаа од ветеринарна станица:)

Ако има некој што подарува маче,машко и да не е црн или бел.Ако има некој нека ми пише по ПП.

Ако има некој за продавање хаска, стара од 1-2 месеци нека ми пише ПП. :smir:

Имам сибирски самојед, мало е еден месец, некој за замена со хаска или нешто друго да не сака? Нека е поголема хаската оти малово е удав хехе

Вака,вчера најдов на улица едно кученце,и премногу ми беше убаво и интересно што ми падна жал и си го зедов дома.Меѓутоа дома имам маче и,што е нормално,не можат да се поднесат:)Плус тоа живеам во стан,и некако тешко ми иди да чувам и маче и куче дома.
Ептен ми е жал да го испуштам,затоа,во најбрз можен период доколку сака некој можам да му го подарам.Искапено е,и намачкано е со капки против болви.
Еве слики,меѓутоа,во живо е далеку поубаво:)
mailjo.jpg

mailjo3.jpg

maljo1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom