- Член од
- 7 март 2009
- Мислења
- 1.274
- Поени од реакции
- 965
Хахаха,абе овие како да сервисираат лаптопи на неписмени чобани кои ги користат лаптопите само за да и се јават на керќите во Германија преку Скајп!?!To whom it may concern.
Се јавив и во сервисот. Лаптопот бил готов и проблемот било во >>>>>DVD ROM<<<<<. (изгледа сега кога ти дува врел воздух од отворорот и прегрева, дечки да знаете до DVD ROMот ви е проблемот!!) И исто направиле техничко чистење, за кое тетката многу добро ми потенцира дека НЕ ВЛЕГУВА ВО ГАРАНЦИЈА ама бидејќи веќе 3 пати сум го носел од добра волја го направиле тоа.
Утре си го подигам лаптопот, во понеделник со документите одам во инспекторат.
Подигни си го лаптопот и веднаш во инспекторат,немој да одлагаш или да не отидиш затоа што на тој начин ќе и направиш услуга на продажната хоштаплерија во Македонија,поздрав

Жалам што ти се случило оваа работа, ама ете колку пати е кажано и тука и на други форуми, избегавајте го АМЦ. Продаваат second-hand роба, таа што во фабрика не ги поминува првите тестови и после се означува како refurbished т.е. добра ама не 100%
И за жал Македонија е една од земјите каде се пласираат ваквите производи. И јас имам земено лаптоп од АМЦ ама тогаш не знаев шо како се...ама среќа не можам нешто посериозно да се пожалам од лаптопот едино што мрежната му откажа како и двд-то, али се друго си е топ, а има мнооогу работни сати поминато
Го користам веќе 4 и пол години.