Проблеми со Opera

• Креатор на темата Креатор на темата skech
  • Време на започнување Време на започнување

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Локација
Скопје
Знае ли некој зашо коа ке отворам Hi5 со Opera неможам да пракам коменти , неможам да апдејтувам профил можам само да прелистувам
За да си го напраев профилот требаше да инсталирам Firefox и преку его да праам и ако сакам нешо да сменам или пратам мора да отварам Firefox . Знам дека кај некој може ова со Opera кај некој не ама шо е фрката знае некој

батали ја и користи ја лисицата

абе најлесно е да смениш барам дали некој знае со е фрката башка нејќам лисица тапа ми е топ е Operava

Не сум користел hi5 така да точно не знам што е проблемот. Првин пробај со најновата верзија Опера (9,21) друго види да не си ги блокирал java скриптите или пак ако е некој plugin види дали го имаш (tools > Advanced > plug-ins) затоа што некои и покрај автоматската инсталација мора некој dll фајл да им се ископира во
C:\Program Files\Opera\Program\Plugins.
Толку ми текнува засега.

Да пробаш да ја подесиш Операта да се пријавува како FireFox или IE. Во неколку примери досега ми помогнало тоа.

Некој од скриптите се стари и едноставно ја отфрлаат Опера затоа што во претходните верзии не работеше добро со JavaScript.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom