Проблем со usb

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
Ми треба итна помош иако знам дека не треба да се отвори темава но ми треба итен одговор бидејќи направив една грешка која скапо ќе ме чини значи вака: Бидејќи сакав да му направам на формат на Усб ги копирав фајловите направив фолдер на дестоп но заборавив да направам Paste :place: и одма направив формат на усб е сега во него имав важни документи кои треба да ги предадам за некои 40 мин. затоа како би можел најбрзо да ги вратам фајловите кои пред да направам формат на усб да ги вратам некако ? и дали би можело ... :( Ве молам за помош админи ќе ве замолам да не ја избришете одма темава барем нека постои 30 мин ...

Е форматирано ти е или не усб-то?

probaj so
Ми треба итна помош иако знам дека не треба да се отвори темава но ми треба итен одговор бидејќи направив една грешка која скапо ќе ме чини значи вака: Бидејќи сакав да му направам на формат на Усб ги копирав фајловите направив фолдер на дестоп но заборавив да направам Paste :place: и одма направив формат на усб е сега во него имав важни документи кои треба да ги предадам за некои 40 мин. затоа како би можел најбрзо да ги вратам фајловите кои пред да направам формат на усб да ги вратам некако ? и дали би можело ... :( Ве молам за помош админи ќе ве замолам да не ја избришете одма темава барем нека постои 30 мин ...

Probaj so piriform recuva taa programicka vrakja izbrisani podatoci a kolku kje e uspesno neznam

Направи му Backup преку my computer. Знаеш ?

Фала дечки стварно најмногу ви благодарам ми заврши програмчето преголема работа !

Спушти го овој програм Active@ Partition Recovery Enterprise v5.3.717 се живо и диво врака али Full верзија со него мжеш да вратиш се што е избришано до усб мемори кард хард диск итн ја сум вракал затоа ти кажувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom