- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 1
noktite na dvata palci na nozete mi se zaboleni od nesto nz od sto no imam dva tri sloja vrz niv nokti eden vrz drug nokt.dali e imal do sega takov nokt nekoj i kako go lekuval pls help

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Istoto i jas.. ama seushte ne najdov nikakov lek..gi machkav so kanesten ama nishto ne pomogna, sega zedov druga mast pa kje vidime..
cames,,,,,javi se dali uspea da go reshish [problemot i na koj nachin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pozzz,,
ili nekoj drug shto go imal ovoj problem,,,,,,,,,,,,,
,,,,,Ја се лечам од овој проблем, бев на доктор и ми препишаа Ламисил, кремата е околу 400 денари. Канестенот не помагал зашто бил слаб. Имам подобрување, ама сеуште не ми е скроз излечено.
Me interesira koga noktite na nozete rastat sloj vrz sloj dali e toa nekoja bolest ili sto?
Ова се линии под ноктот предизвикани од оштетени крвни садови. Можеби си се удрил по ноктите некаде. Ако ти се јавува само на еден прст не е ништо страшно, но ако ти се јавува на повеќе може да упатува на лупус, псоријаза или ендокардит.Sakam da prasham dali nekogo go imal ovoj slucaj ( i dali znae sto e toa/ odnosno dali go reshil).
Na noktite na racete mi se pojavuvat pravi tenki crni linii sto oznacuvat i dali e opasno.Cesto mi se pojavuvat i gi snemuva po nekoe izvesno vreme.Прегледај го приврзокот 135252