Проблем со нокти

• Креатор на темата Креатор на темата LjubicaIle
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 август 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
noktite na dvata palci na nozete mi se zaboleni od nesto nz od sto no imam dva tri sloja vrz niv nokti eden vrz drug nokt.dali e imal do sega takov nokt nekoj i kako go lekuval pls help:(

Беше ли на лекар? Ти кажаа нешто да направиш што не ти помогна? Ако не си била на лекар прво појди и провери што е работата. Некогаш некои работи и не се толку страшни, ама од наше невнимание прераснуваат во поголеми проблеми. Појди си на специјалист и ќе ти каже точно што е проблемот :smir: ем полесно ќе ти биде, ќе знаеш за што се работи.

LEPOTiCAta ubavo ti kaza najdobro e da posetis lekar,koj i da ti kaze nekakov nacin da ti pomogne,sakajki da ti pomogne moze da ti odmogne.

Istoto i jas.. ama seushte ne najdov nikakov lek..gi machkav so kanesten ama nishto ne pomogna, sega zedov druga mast pa kje vidime..

Kaj mene namesto da rastat tie samo se debelet :( toa se vika gabichna infekcija na nokti..ako ima kaj nekoj podobruvanje so neshto neka pishi

Хмм, веројатно некое заболување на коренот на ноктот, пробајте да ги мачкате со безбоен јод, треба да го има тој раствор по аптеките, мачкајте ги и коренот и ноктите 5-6 пати дневно и оставајте го сам да се исуши... би требало да помогне.

Istoto i jas.. ama seushte ne najdov nikakov lek..gi machkav so kanesten ama nishto ne pomogna, sega zedov druga mast pa kje vidime..

cames,,,,,javi se dali uspea da go reshish [problemot i na koj nachin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pozzz,,

ili nekoj drug shto go imal ovoj problem,,,,,,,,,,,,(y),

cames,,,,,javi se dali uspea da go reshish [problemot i na koj nachin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pozzz,,

ili nekoj drug shto go imal ovoj problem,,,,,,,,,,,,(y),

Ја се лечам од овој проблем, бев на доктор и ми препишаа Ламисил, кремата е околу 400 денари. Канестенот не помагал зашто бил слаб. Имам подобрување, ама сеуште не ми е скроз излечено.

Ја се лечам од овој проблем, бев на доктор и ми препишаа Ламисил, кремата е околу 400 денари. Канестенот не помагал зашто бил слаб. Имам подобрување, ама сеуште не ми е скроз излечено.
,,,,,(y),,,,odi na lp,,,,,:)

Me interesira koga noktite na nozete rastat sloj vrz sloj dali e toa nekoja bolest ili sto?

Мене ме интересира ноктите на рацете.Имено ми се појавиа некој нерамнини како вертикални линии.Што може да е?

Sakam da prasham dali nekogo go imal ovoj slucaj ( i dali znae sto e toa/ odnosno dali go reshil).
Na noktite na racete mi se pojavuvat pravi tenki crni linii sto oznacuvat i dali e opasno.Cesto mi se pojavuvat i gi snemuva po nekoe izvesno vreme.Sl.12.jpg

Sakam da prasham dali nekogo go imal ovoj slucaj ( i dali znae sto e toa/ odnosno dali go reshil).
Na noktite na racete mi se pojavuvat pravi tenki crni linii sto oznacuvat i dali e opasno.Cesto mi se pojavuvat i gi snemuva po nekoe izvesno vreme.Прегледај го приврзокот 135252
Ова се линии под ноктот предизвикани од оштетени крвни садови. Можеби си се удрил по ноктите некаде. Ако ти се јавува само на еден прст не е ништо страшно, но ако ти се јавува на повеќе може да упатува на лупус, псоријаза или ендокардит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom