Проблем со Мозила Фирефох 3!! Помош!

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Епа вака имам проблем со мозилата кога ке ја отворам и ке ја пишам страната не ми се отвара одам во еror console ми го дава овој текст Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED) [nsIRequest.name]" nsresult: "0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsLoginManager.js :: anonymous :: line 282" data: no] Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsLoginManager.js Line: 282 Ако некој го имал истиот проблем нека ми каже како го решил фала однапред позз

Епа вака имам проблем со мозилата кога ке ја отворам и ке ја пишам страната не ми се отвара одам во еror console ми го дава овој текст Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED) [nsIRequest.name]" nsresult: "0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsLoginManager.js :: anonymous :: line 282" data: no] Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsLoginManager.js Line: 282 Ако некој го имал истиот проблем нека ми каже како го решил фала однапред позз

Пред да ја отвориш темава не се сети да направеш реинстал на фајрфоксот ?

Пред да ја отвориш темава не се сети да направеш реинстал на фајрфоксот ?

Преинсталирав 100 пати ама залудно е инсатлирав и Опера и таму не сака да отвара страни само после рестарт можам да отварам и тоа е за едно 10 минути и после пак истото незнам што е работава пробувам и со обичен експлорер не бива ни таму се некој Eror ми покажува Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIChannel.contentType]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/FeedProcessor.js :: FP_onStartRequest :: line 1440" data: no] Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/FeedProcessor.js Line: 1440

А да пробаш да ги одансталираш сите апликации кои ги користат IE,Firefox и Opera - нпр. Java, Macromedia, Flash - оди во Add/Remove Programs и сите тие компоненти пробај да ги отстраниш. А после пробај па кажи до кај си. Поздрав!

Избриши ја јавата и инсталирај ја пак. Би требало да се реши проблемот со тоа.:smir:

imam problem so mozilata 3.0.. koga sakam da ja startiram mozilata, mi pisuva deka ima problem so mozilata i treba da go restartiram sistemot.
da mu se snevidam na 3.0 versijata 100 % beshe podobra 2.0 .
pozdrav i cekam pomosh

imam problem so mozilata 3.0.. koga sakam da ja startiram mozilata, mi pisuva deka ima problem so mozilata i treba da go restartiram sistemot.
da mu se snevidam na 3.0 versijata 100 % beshe podobra 2.0 .
pozdrav i cekam pomosh

1. Симни ја програмава и избриши го фајрфоксот
2. Симни ја оваа верзија инсталирај и шибај
3. Прочитај ги првите 2 :)

Мојава па, не се ни отвара. Си помислив да ја реинсталирам ама незнам дали со тоа се бришат и букмаркс, а нејќам да ми се избришат зашто ми требаат некои од нив. Знае некој како можам да ги зачувам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom