Pro Evolution Soccer или FIFA?

Која игра е подобра?

• Pro Evolution Soccer

Гласови: 154 71,0%
  • FIFA

Гласови: 45 20,7%
  • Не знам, тука се и двете

Гласови: 18 8,3%

• Вкупно гласачи
    217

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Која игра е подобра? Јас мислам дека РЕS има поголема игривост и подобра графика, но FIFA прави поквалитетни ликови на фудбалерите и има повеќе тимови и првенства, што значи не можам да се одлучам која е подобра. Да го видиме вашето мислење.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ФИфа прави подобра графика на лицата на фудбалерите :pos: :pos: :pos:
Еве го Pes 6

Еве ја и Фифа

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
АУУУУУУУУУУУ
Овие од ФИФА не ѓи познав...ццц...
Pro Evolution Soccer дефинитивно најдобра измислена игра од категорија ФУДБАЛ...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Вака сеа, не ја сакам фифа повеќе, ама повеќе фудбалери имаат фаци таму (мислев посебни). На пример, Хлеб нема на PES а на FIFA има. А плус PES тимовите од Премиреr Лигата немаат соодветни дресови со спонзори, а на FIFA имаат дури и од 4 лига. Не ме свакајте погрешно. Јас играм многу повеќе РЕS од FIFA ама и FIFA има да се пофали со нешто.

Бај д веј, и двете имаат една негативна страна. Голманите се невидени киксери! :kesa:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
G@rfielD напиша:
Бај д веј, и двете имаат една негативна страна. Голманите се невидени киксери! :kesa:
се' што е добро, мора да има дупка.:)

според мене мислам дека PES е подобра, има подобра игривост, но сепак и FIFA не е нешто послаба. PES е слична на Winning Eleven ( бидејќи е направена од истата фирма од Јапонија ), нема некоја претерано добра гравика, ама игривост има далеку подобра од FIFA, а FIFA има нешто подобар дизајн, но е послаба во игривоста од PES, каде-каде. :)

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
не ми е за графика и гејмплеј, и двете имаат специфични особини карактеристични и двете се супер игри, туку е до колкава мера играта е подржана од светската заедница. На пример WCG секоја година ја имаат во листата најновата верзијна на фифа за играње.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Toa ти е зашто ЕА плаќа мрсни пари за луѓе као тебе да ја купуваат после сваќаш :)
Конами не се замара со реклами и опаковки ко Фифа туку само Гејмплеј Гејмплеј Гејмплеј! ! !

Иначе сакате да ви даам модови за ПЕс6 со сите дресови и уште 500 додатни стадиони и сите могучи лица на фудбалери :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
пес е далеку подобра од фифа.ако ја глеаш фифа 07 ќе видиш дека има многу работи украдени од пес.еа спротс конечно сфатија дека не е до графиката све.оваа фифа е подобра од претходните ама не може со пес.мац дај линкови али од добри option files пошо неможам модови да симинјам големи се

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Јас гласав за pro evolution soccer, го играм многу одамна и има многу подобар гејмплеј од фифата, иначе за графика нема шанси со фифа но гејмплејот е најбитен нели...!
Сега карши Бисер се отвара SONY 3, па ќе видиме како ќе биде тогаш!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе каква ФИФА :zid::zid:

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
Jas poveke ja sakam PES 6 zos mozes da pravis fintni i podobri driblinzi

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Кај РЕЅ ме нервира тоа со играчите сами се пуштаат клизачи! А кај ФИФА тоа шо можеш од кај сакаш да дадеш гол од слободен.
И имам еден совет за оние што играат РЕЅ: :costumed2НЕ ГО СТАВАЈТЕ ТОЈ ЈАПОНЕЦОТ ЗА СУДИЈА, ЗА СВЕ ДАВА ЦРВЕНИ КАРТОНИ! Ова ви го кажуам од лично искуство!:party3: :cuc: :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom