Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Wowscape

Jas igra na wowscape poto4no na wow crack i ne sum zadovlen imam 6 klasi 80ki i mnogu lagira a za load screen znae da se ceka i po 2 saati. Vo posledno vreme serverot po 4-5 saati e vo lop i nemoze da se igra. pozz

ти тачен ли си бе? како може исти да се серверите коа на овие пиратските има по 100 души НАЈВЕЌЕ а на оргинал по неколку иљади. на оргинал немаш ни лаг ни нишо ни багс.:costumed3
Jas igram na wowscape i ima nad 5 iljadi online sekoj den...

сигурно кои играте на приватни сервери сигурно сте слушнале за ScapeGaming.серверов е еден од најдобрите приватни сервери во светот и користи patch 3.0.9 и на серверот играат многу македонски играчи

само сакам да знам што мислење имате за серверот и дали знаете некои македонски играчи и кој македонски играч е најдобар во серверот :D
Per jas i uste 5 priateli imame full ojacani karakteri igrame na wowscape.

Кој пач е на WoW Scape ???

кој пач треба да го имаш за серверот? btw не работи страницата

Jas igram na wowscape i ima nad 5 iljadi online sekoj den...
Нели виде дека BraT пишал уште во 2006? Тогаш беше ако најдеш сервер со 100 души на него тогаш тој сервер е многу популарен. Тоа беше уште пред Burning Crusade да излезе. Откако излезе TBC веќе се сменија и емулаторите и почнаа по многу повеќе луѓе да подржуваат.

кој пач треба да го имаш за серверот? btw не работи страницата

Страницата моментално е офлајн, иначе моментално Scape серверите се на 3.0.9 пачот.

Инаку серверите сега за сега добро работат. :helou:

davam acc na wowscape nad 5-6 heroi level 80 - za gear - kakvi takvi - koj shto saka neka mi pisi privatna poraka pa ke se razberime :) :salut:

Играње WOW на приватен сервер е исто ко играње фудбал сам на терен.. :pos2:

Јас играм на Deathknell серверот. Инаку е најдобар од сите пиратски сервери што сум ги играл. Нема латенција голема (јас имам 160 - 300 ms 99% од времето) и е супер за играње. Има неколку realm-и вклучуваќи Funserver(lvl 100 и custom итеми), Battleground (инстант 80 и плави бесплатни плави итеми) и blizzlike сервер кој за сега сеуште нема WotLK содржина, ама се работи на тоа.

Има околу 1000 играчи, распоредени на сите realm-и, играчи од цел свет, од Кина/Боливија/Аргентина/Израел/УСА/Канада и од многу други места.

http://wow.deathknell.cc/ еве ја URL адресата, проверете го серверот, гарант ќе бидете задоволни.

Сите сервери се на 3.1.3 верзија и се на Trinity core.

Има 20тина играчи и од Македонија, некои се на хорда, некои на алијанса.

Македонски сервери за ( World of Warcraft Wrath of the Lich King ) има ли!?

Што Мислите дали има јас играм на 3.0.9 Пач и не сум нашол ако има слободно пишете и на кој пач е и Веб Сајтот и Реалмлистата...!
Поздрав!
WoW The Best..! =) - Пио The Best :)

Abe zoshto ti e makedonski server koga gi imash eden kup horda i alijansa na scapegaming.Ako barash makedonski server poarno tamu odi igraj plus i serverot e sreden i skriptirani instanci samo so po nekoj bugnat kvest i imash bashka preku 5000 online sekoj den ili 24casa.Imash eden kup balkanci od koj najmnogu t.e. vrija od Srbi,Hrvati Bugari i Makedonci a drugoto e meshano od cel svet vkluchuvakji i USA.

wowscape е офлајн, или кај реалм-листата е нешто променето? Ако има некој што знае, нека каже нешто тука, или... не можам да влезам 2 дена по ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom