Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
@ Stoneskin

па на сите 5 сервери 50-60% се од балканот ако не и повеќе :P ..све бугари и срби ... македонци нема многу ..ја на нелтарион играм и знам само 4-5 македонци алијанса што играат..други не знам

--- надополнето ---

бтв еве ми се карактерите-

шаманот на нелтарион:
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Toni/Neltharion/

и исто протекшн паладин пвп играм сеа брзо почнав..фармам опрема со хонор:
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Burrows/Neltharion/

и баланс друид ..не ја знам причината зошто го имам овој xD :
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Tonyo/Neltharion/

Ај помош малце :)

Ја спуштив од замунда WoW т.е. World of Warcraft: Cataclysm enGB 4.0.3 Installed и сега шо да правам да играм? Ми бара нешто да ја упдејтирам но тоа е 4.4GB ... Ај помагајте...

Ја спуштив од замунда WoW т.е. World of Warcraft: Cataclysm enGB 4.0.3 Installed и сега шо да правам да играм? Ми бара нешто да ја упдејтирам но тоа е 4.4GB ... Ај помагајте...
Ај кажи ми тоа што ти е 4.4гб да не е некој пач?

Планирам на Молтен да почнам, кажете ми од Саргерас, Нелтарион и Деатвинг кој да го одберам? Каде има највеќе македонци и балканци и најмаклку квее(чекање за лог ин).

--- надополнето ---

А и, Хорда или Алијанса да почнам? Кој повеќе доминира и кој има подобри рејдови?

Ај кажи ми тоа што ти е 4.4гб да не е некој пач?

Абер немам. Ево SS ако помогвит нешто.

2pq2oa8.jpg

Абер немам. Ево SS ако помогвит нешто.

2pq2oa8.jpg
Незнам да не те лажам сигурно е некој update.Остај го нека се симне или може ти се симинја некој пач ама не ми се верува дека е пач.

ако сакаш да играш на оргиналот остај да се симне ако не не го симнувај пачот пошто ни еден приватен сервер не е up-to-date.

Приватен сервер за WoW: Cataclysm шо почнува од 1lvl и шо има народ?

Игра некој на Frostwolf (Molten) тука? Ја сеа мислам да почнам после доолга пауза (TBC), серверот ми изглеа топ.

pro beggar lf victims, кажете се.

Чекањето убива. :S

Игра некој на Frostwolf (Molten) тука? Ја сеа мислам да почнам после доолга пауза (TBC), серверот ми изглеа топ.

Јас играм на Молтен (Саргерас реалмот). Многу сум задоволен од серверот, иако е скоро нонстоп фул.

Знам другар шо игра на фрост и е споре него, најјакиот друид на сервер.
Да го прашам као му е никот?

Ја играв на magic-wow доста време имав warrior Hooligan ... али прекинав да играм wow пред неоколку месеца така да ако играте на private server's би ви го препорачал тој ако е сеуште во состојбата во која беше додека јас играв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom