Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај доказ за последниот натпревар дека тепаа така таинствено, што удираа без топка!?
Зборам генерално, не само за оваа утакмица ;)

А јас многу, многу не се замарам со тие работи, мене па по занимливо ми е да има такви закачки, а ако им смета на играчите на Барса, и ако планираат во иднина да кукаат на такви секојдневни фудбалси работи, ондак го утнале спортот. Нека се фатат сите рака за рака и нека идат да се упишат на уметничко лизгање.

Зборам генерално, не само за оваа утакмица ;)

А јас многу, многу не се замарам со тие работи, мене па по занимливо ми е да има такви закачки, а ако им смета на играчите на Барса, и ако планираат во иднина да кукаат на такви секојдневни фудбалси работи, ондак го утнале спортот. Нека се фатат сите рака за рака и нека идат да се упишат на уметничко лизгање.

Хах леле бе ејј неверојатно...:facepalm:

Епа онда нека се фатат вашите и нека се запишат на кик-бокс!

Сето тоа се неспортски потези, подмолни, гнасни!

Хах леле бе ејј неверојатно...:facepalm:

Епа онда нека се фатат вашите и нека се запишат на кик-бокс!

Сето тоа се неспортски потези, подмолни, гнасни!
Тие не се мои ;)

Во војна све е дозволено, а Ел Класико буквално е војна, највеќе благодарение на медиумите и фановите на Барса што ги пумпаат овие работи.

Тие не се мои ;)

Во војна све е дозволено, а Ел Класико буквално е војна, највеќе благодарение на медиумите и фановите на Барса што ги пумпаат овие работи.

Хах све било дозволено.... :pos:

Абе не велам ништо јас зошто не му дал на Карваљо втор жолт, или пак зошто на Роналдо не му даде жолт.
Работата е што некои играчи на Мадрид играат прљаво и тоа многу, на оваа Ел Класико особено се истакна Арбелоа и Чаби. Бидете реални, ако не сакате да верувате погледнете го видеото еднаш барем и кажете реално дека гнасно играа Арбелоа и Чаби а донекаде и Кедира беше прљав!
Според тебе не е прљава намерата на Алвес со слободниот ?

Да прљава е!
Колку што педерски чепкаше Арбелоа, толку и педерско беше однесувањето на Алвес.
Значи еве вака лично мое размислување, доколку би бил на местото на Мурињо и сум задолжен да смислам одбрана, односно против игра за Барселона, сигурно ќе ги задолжам своите фудбалери да прават ситни прекршоци на средината, со што ќе ја сецкаат играта на Барселона. Во ниту еден случај не би им дозволил да си ја разиграат својата игра. Сепак фаулите се составен дел од играта. Како што постојат во ракометот, во кошарката, така постојат и во фудбалот и се казниви. Но, не се казниви со закон за протерување на сторителот надвор од државата. И ти да си на местото на Мурињо, ќе постапиш така, нели ?

Океј сега знам дека ќе следат дузина коментари од типот: Океј, нека прават фаули, ама да не им ги скршат нозете. Јас незнам кога последен пат е заменет играч од кај вас поради повреда од судир со играч на Реал.
(сеа ќе следи: а до тоа ли треба да дојде?):cautious:

Колку што педерски чепкаше Арбелоа, толку и педерско беше однесувањето на Алвес.
Значи еве вака лично мое размислување, доколку би бил на местото на Мурињо и сум задолжен да смислам одбрана, односно против игра за Барселона, сигурно ќе ги задолжам своите фудбалери да прават ситни прекршоци на средината, со што ќе ја сецкаат играта на Барселона. Во ниту еден случај не би им дозволил да си ја разиграат својата игра. Сепак фаулите се составен дел од играта. Како што постојат во ракометот, во кошарката, така постојат и во фудбалот и се казниви. Но, не се казниви со закон за протерување на сторителот надвор од државата. И ти да си на местото на Мурињо, ќе постапиш така, нели ?

Океј сега знам дека ќе следат дузина коментари од типот: Океј, нека прават фаули, ама да не им ги скршат нозете. Јас незнам кога последен пат е заменет играч од кај вас поради повреда од судир со играч на Реал.
(сеа ќе следи: а до тоа ли треба да дојде?):cautious:

Абе нека прават фаули, ама тие удираат без топка, таинствено...тоа е педерски не е стратегија да го запреш противникот со ситни фаули.
Нека ги фаулираат тие што ја имаат топката.

Абе нека прават фаули, ама тие удираат без топка, таинствено...тоа е педерски не е стратегија да го запреш противникот со ситни фаули.
Нека ги фаулираат тие што ја имаат топката.
Све со ред. :icon_lol: Само после па за тие ќе се жалите.

530759_550291508322359_1031319300_n.jpg

Среќен му роденден:pos:

Море можеме да го реметиме колку сакаме него, ама си ја плеска он Шакира ич не му чуе :)

(и не не беше одбрана на Пике ова, туку љубомора :))

На к*р ми се качивте веќе со глупостиве, Арбелоа го удрил меси без топка, голем ***.
Абе 4 години по ред на најпедерските можни начини лапате титули, цел свет ви го замразе посраниот тим од тие вашите педерски и подмолни потези. Најодвратен тим сте во очите на сите. Нема по педерска работа од тие ситни провокации што ги правите, јас да сум играч за сите неправди што им се случиле на сите тимови против вас на пола тим би им ги искршил тоа фаците провокаторски и "невини" па ако треба и доживотна суспензија да јадам, а вие сте се фатиле за тоа што Арбелоа го гребнал меси по ножето. Тоа ви било гадно и одвратно?!?:eek:

Незнам дали се правите ретардирани и невини или стварно верувате во глупостите што ги испишавте на минативе страни?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom