Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
34192317.jpg

Со оглед на тоа што опцијата 'Игнорирај' е доста корисна(од искуство, испробана кон еден друг член), ќе биде корисно да ја искористиме и на дечкото над мене.

Со оглед на тоа што опцијата 'Игнорирај' е доста корисна(од искуство, испробана кон еден друг член), ќе биде корисно да ја искористиме и на дечкото над мене.
Од секогаш знаев дека си интелингентно момче. Убав тој на тато :pipi:

Добро, до негде се у право дека имаше грешке од судијава на ова Ел Класико. Го гледав се до моментот кога требало Карваљо да добие втор жолт картон, затоа што направил цели ДВА ФАУЛА. Точно, секој фаул треба да биде жолт, впрочем и така е навикната Барса. Како може некој да фаулира нивни играч? Абе прва минута, одма црвен! Не со жолти да се заебавате...

Знаете колку ме боли овој за тоа вас кој ви се одвратни играчи од Реал ? Да би можел и ја би ги избркал бисквитот, пинто, алвес и цела компанија, ама кој кур ме прашуе мене ? Така и вас, никој не ве прашува и не замарајте веке.

Абе не велам ништо јас зошто не му дал на Карваљо втор жолт, или пак зошто на Роналдо не му даде жолт.
Работата е што некои играчи на Мадрид играат прљаво и тоа многу, на оваа Ел Класико особено се истакна Арбелоа и Чаби. Бидете реални, ако не сакате да верувате погледнете го видеото еднаш барем и кажете реално дека гнасно играа Арбелоа и Чаби а донекаде и Кедира беше прљав!

Абе не велам ништо јас зошто не му дал на Карваљо втор жолт, или пак зошто на Роналдо не му даде жолт.
Работата е што некои играчи на Мадрид играат прљаво и тоа многу, на оваа Ел Класико особено се истакна Арбелоа и Чаби. Бидете реални, ако не сакате да верувате погледнете го видеото еднаш барем и кажете реално дека гнасно играа Арбелоа и Чаби а донекаде и Кедира беше прљав!
Во Барса нема играчи што играат прљаво?
Или мед и млеко се?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom