Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
31 титула во Ла лига,пукнете вие.

Posledna titula vo Primera 2008.Posledna titula vo Championship league 2002.

haters_gonna_hate.gif

Добро бе аман еј! Колку године имате бе???? Дај више доста кењате, и за едните и за другите важи ова. Барса освои титула, нормално дека ќе ставаа слике и слично. Мадридисти не го тупите и вие, и Реал да земеше титула ќе го праевмо и мие истото. Аман по цел ден седите овде и само га пуните темава со глупости, незнам кој ви е филмов. Ама и вие каталонци терајте си го своето, стајте слике од прослава клипоој што било, ваше си е, ама доста со ниско-интелигентни провокацие, не сте интересни стварно.

А ти туканг сулап немора на секое зборче капаче да му стаеш, олади и ти малку. Напна у пичку матер.

mou sega dobi uste eden nov prekar
po special five i preveduvacot sega moze da go vikame
porque
:baeh:

Еве го ретардираниов...ало бре амебо престани со глупости више да не ти кажем кј да идеш!

Не знам зошто се замарате со луѓе со Даунов синдром како гоче... Греота се...

Добро бе аман еј! Колку године имате бе???? Дај више доста кењате, и за едните и за другите важи ова. Барса освои титула, нормално дека ќе ставаа слике и слично. Мадридисти не го тупите и вие, и Реал да земеше титула ќе го праевмо и мие истото. Аман по цел ден седите овде и само га пуните темава со глупости, незнам кој ви е филмов. Ама и вие каталонци терајте си го своето, стајте слике од прослава клипоој што било, ваше си е, ама доста со ниско-интелигентни провокацие, не сте интересни стварно.

А ти туканг сулап немора на секое зборче капаче да му стаеш, олади и ти малку. Напна у пичку матер.

Ова е моментот.
Не ме терајте да барам постови од Купот, напнавте тука на к**ов се качивте. Затоа не туку ми изигравајте Деви Марии кога сте километри од тоа.

^ e aj де побарај... :)

Во темата за Ел Класико (т.е. за купот) немаше вакви испади од Мадридисти... може имаше по некое :pusk:, или еднаш ставена слика со играчите и пехарот, али сигурно немаше пополнето 3 страни со слики, видеа и анимации од прославата на Реал... повеќе имаше радост и сеир од фанови на Јунајтед (за Роналдо), Челзи, Интер и други кои пателе од судии заради вас.

ептен детски се понашаат некој да го е*ам, што такво ме интересира мене како се славело у Барселона, ставајте си тоа у ваш фан клуб.... не сум по црвените како Акси, али ќе дадам на троловиве ако напињаат пак...

vie prvi pocnavte da izigravate (zs prvi osvoivte titula) sega nie prodolzuvame :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom