Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Дренте не играм,не играм и денес оп 2 гола им стегна на Сосиедад. :)

Ги поминавме на анкетата :pos:

Ај нека се јават последните 5 души шо гласаа за Барса живо ме интересира кој се тие шо чекаа до 30то коло за да гласаат на анкетава :):)

Ниеден иск, освен таа шо не е изиграна денес. Па лупајте на икс :)

Ги поминавме на анкетата :pos:

padobranThumbnail.jpg C18E17C354C2614CA67F17A4CD212FA6.jpg
Необјективност се вика тоа.:):)
Така е секогаш, и пред класико. Не знам дали се повеќе Мадридисти на форумот од нас, ама сигурно се повеќе Мадридисти+99%Челзи+Интер од Барселона+80%Јувентус+50%Милан.:):):)
Важно при крајот на сезоната, си доаѓа се на свое, падобранците и сончогледите ја решаваат титулата.:icon_lol: (шала, да не се навреди некој)

Така е секогаш, и пред класико. Не знам дали се повеќе Мадридисти на форумот од нас, ама сигурно се повеќе Мадридисти+99%Челзи+Интер од Барселона+80%Јувентус+50%Милан.:):):)

Кој бе, јас сум Интериста, па гласав за Барса уште на самиот почеток. Немам ништо против Реал, ама мора да го вратиме Мур. :)

http://www.24fudbal.com.mk/Default....045-47e82244634d&ln=3&typeBack=Последни+Вести

Ајде да видимо дали ќе се презема истите мерки како против Мурињо, Рамос и Чаби Алонсо. Баш ме интересира...

Жал ми е што спортските 'новинари' од МК, за прв пат(т.е. втор пат, првиот беше со Мурињо против Ајакс) го гледаат овој начин на добивање картони.
И сега испаѓа како Мурињо да го измислил тоа. :pos:
Во Шпанија ова постои со години. Секогаш пред Ел-Класико, играчите на Барса и Реал кои се под закана за суспензија, прават намерни картони за да се чисти за Класикото.
Ама, кај нас, секој пишува по интернет страници, па се е можно да прочиташ.

^ Значи, казната за Мурињо, Рамос и Алонсо не ја донесоа новинарите од Македонија. Ја донесе УЕФА, која според мене беше АПСУРДНА! По дебилна казна у мојов живот немам видено. Значи ја не реков дека вакво нешто не треба да има, свекој има право да добие кога сака жолт картон. Ама зборот ми беше ако имаше казна за играчите на Реал, МОРА да има и за играчите на Барса. Ама остануе да видимо што ќе биде.

Казна за Реал требаше да има, како што треба и сега да има за Барселона. Нормално дека ќе е помала сега. И да направи Барселона како Реал(во ЛШ, да бидат чисти за нокаут-фазата), а Реал да го направи спротивното(во лигата, за да бидат чисти за класико), нормално дека ќе се сложам дека поголема треба да биде казната за Барселона.
А, казна мора да има за Барселона и ќе има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom