Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Неочекував дека Севиља ќе ги декласира Виљареал. Честитки за нив ќе има јака борба за место во финалето.

Јас пак знаев дека ќе изненадат,и си ја пишав на ливче :)
Иначе ќе биде интересно со Севиља во полуфинале (Атлетико поминати се)...од другава страна барса ќе ги декласира сите и ќе си влези во финале....:)

Јас пак знаев дека ќе изненадат,и си ја пишав на ливче :)
Иначе ќе биде интересно со Севиља во полуфинале (Атлетико поминати се)...од другава страна барса ќе ги декласира сите и ќе си влези во финале....:)

Како бе поминати нели има уште една утакмица на Висенте Калдерон :vozbud:

Како бе поминати нели има уште една утакмица на Висенте Калдерон :vozbud:

А ти стварно ли мислиш дека Атлетико има сила да го тепа Реал со 2 гола разлика???

Излгеда на Tetova идол му е баба Ванѓа... дај кажи барем дали ќе врне уште снег зимава да знам што да купам дали чизми или патики...

Излгеда на Tetova идол му е баба Ванѓа... дај кажи барем дали ќе врне уште снег зимава да знам што да купам дали чизми или патики...

NC

da se nadovrzam do muabetov,ja vi kazuem toa sto mislam,deka vo slucaj da 1 pol da zavrsi 1-0 ke bidete eliminirani.Zasto,zasto znam koja odbrana ja imate,kako taa igra pod pritisok,i poneseni od publikata/atmosferata.Samo vo slucaj prvoto poluvreme da zavrsi 1-0,is'hodot bi bil ovoj :)

vo slucaj prvoto poluvreme da zavrsi 1-0,Real ke bide eliminiran.Zapamti go ovoj del

Посебно па и ако Форлан го даде голот. УАУ... И тоа во 37та минута, со десната нога, по нафрлена топка...
Лелее, кажи им Тетова, Атлетико има да го скине Реал.... посебно ако биде 1-0 на полувреме.. Ако биде 2-0 тешко Атлетико да помине, ама ако е строго 1-0, сигурно поминуваат. :icon_lol:

^^A ако биде 1-0 на полувреме и заврши 1-3,тогаш што прајме ??? :)

Тогаш ние се надеваме дека ќе ја поминете Севиља и се гледаме во финале :)
А вие шо прајте незнам :)

--- надополнето ---

Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan accuses Florentino Perez of destroying football by spending so much money in the transfer market.
:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom