Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аууу Депортиво...лошо,секад го сметам за добар тим,толку е катастрофален оваа година?Секоја чест за Валенсија,и без Виља добро им иде..Мкдон браво за табелава...
![]()
Мене па ми беше чудно,зошто тревата беше во лоша состојба во последно време :tv:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))

![]()
Мене па ми беше чудно,зошто тревата беше во лоша состојба во последно време :tv:
а тоа да ти било барселона тренирала на бернабе![]()
а тоа да ти било барселона тренирала на бернабе![]()
браво мајсторе,убаво му кажа 
Катастрофален е мал збор да се опише играчкиот кадар на Депортиво. Можеби сме тука некаде со Леванте, Сосиедад па и Осасуна и Алмерија, а се друго е класа над нас. Еден Гетафе е доста појак од Депортиво, па и Сарагоса комплетно не надигра на наш терен. Ќе биде очајно тешко Депортиво да се спаси од испаѓање годинава, али ете верувам дека ќе успее во тоа. А голем виновник за тоа е и тренерот со неговиот лузерски менталитет и клошарската формација без средина...
Она малечконо доле е Меси... :tv:

Си ги згрешил дресовите. Овие повеќе сличност имаат со на Реала тоа да ти било барселона тренирала на бернабе![]()

голи се тука иначе. затоа тешко ги препознавате

голи се тука иначе. затоа тешко ги препознавате

Верувај дека се слаби, пошто Депортиво го следам како да ми е тим од маалотоАбе што збориш..Леванте е сигурно у 2 лига али за Депортиво не верувам..Ќе видиш дека ќе почнат да победуваат..Башка за Гетафе мислам дека е доста добра екипа,со појаките клубови покажува дека не е воопшто лесен противник...Иначе тренерот ако не го бива уште некој пораз и ќе лета изгледа..има доста слободни тренери денеска..