Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
А Виља што ги даде 90% од головите на Шпанија?Другите два беа постигнати од Иниеста и Пујол...
И кое признаније треба да му се оддаде на Касиљас?Мислам јасно е,дека е најдобриот голман во светот.

А го носи и признанијето,голман што примил најмногу голови во Ел Класико.Честитам :tv:

А тоа што Касиљас спречи 2 зицери на Робен у финалето?
И какво мерило се примените голови со квалитетот на голманот?

А Виља што ги даде 90% од головите на Шпанија?Другите два беа постигнати од Иниеста и Пујол...
И кое признаније треба да му се оддаде на Касиљас?Мислам јасно е,дека е најдобриот голман во светот.

А го носи и признанијето,голман што примил најмногу голови во Ел Класико.Честитам :tv:

И јас најдов со детиште да дискутирам. Икер фати невозможни топки, во финалето кога одбраната киксираше тој му одбрани на Робен, но сето тоа не е битно.
Битно е што ќе каже детенцето полно со комплекси такозвано акси

Што се прајте глупави и 2цата?
Реков некаде дека не спречил 2 зицери на Робен?Реков некаде дека НЕ е најдобар голман во светот?Реков некаде дека не е еден од најзаслужните за освојување(иако ова е глупо да се дели на поединци)?

И кој комплекс треба да го имам од Касиљас?
Ок,имам комплекс што сеуште нема примено 7 гола на утакмица:tv:

Што се прајте глупави и 2цата?
Реков некаде дека не спречил 2 зицери на Робен?Реков некаде дека НЕ е најдобар голман во светот?Реков некаде дека не е еден од најзаслужните за освојување(иако ова е глупо да се дели на поединци)?

И кој комплекс треба да го имам од Касиљас?
Ок,имам комплекс што сеуште нема примено 7 гола на утакмица:tv:

Немај гајле нема да се правиме како тебе, ти мора да си единствен.

Си имаш бачко големи комплекси, коментарите твои и на некои твои другарчиња ако ги чита некој ќе помисли дека фудбал се игра само последниве 2-3 години.
Секогаш кога некој играч од друг тим ќе добие признание вашите коментари мора да се омаловажување на истиот Истото се случува и со друга екипа. Едноставно не можете да го прифатите фактот дека постојат и други добри тимови и играчи кои подобро од вашите ги искористиле шансите кои им се пружиле.

Како што пиша во некоја од темиве мислам дека беше Мац, па и јас како него се чудам како може тим како Барселона да има вакви навивачи.

nema dilemi deka kasijas e najdobar golman vo svet
no nema dilemi deka od barsa go krka redovno
sega narednoto el klasiko koj mladinec trebe da mu sibne gol,bidejki pedro i jefren mu go napikaa ednas :)

Изгледа мојот пост со сликата од Икер е погрешно сфатен. Со тоа што реков 'иронија', не мислев дека е незаслужено дадена наградата, туку мислев на формата на наградата(рака со раширени 5 прсти, сите знаете што тоа значи за фановите на Барса и Мадрид).:):)

Изгледа мојот пост со сликата од Икер е погрешно сфатен. Со тоа што реков 'иронија', не мислев дека е незаслужено дадена наградата, туку мислев на формата на наградата(рака со раширени 5 прсти, сите знаете што тоа значи за фановите на Барса и Мадрид).:):)

Оооо,now i get it ... :)

Оооо,now i get it ... :)

Are you sure? :)
BTW, како убаво ти стојат аватарот и потписот.:smir:

--- надополнето ---

Еве го дрим-тимот во Примера досега, според goal.com:

Lopez(Villareal)

Puyol - Carvallo - Forlin(Espanyol)

S.Cazorla - Di Maria - Iniesta - X.Prieto

Messi - Llorente - C.Ronaldo

--- надополнето ---

Еве го и според www.sportski.mk:

Касиљас

Пујол - Пике - Карваљо

Ди Марија - Иниеста - Чави - Чаби Прието

Меси - Љоренте - К. Роналдо

Заборавив вчера да спомнам дека ми се гади од екипи како Севиља и нивниот тренер. Реал останува со играч помалку, а тие почнуваат уште поголем бункер да играат. Јасно ми е дека не се во форма и дека гостуваат на тим со совршен скор дома, ама доколку беа малку похрабри можеа да извадат и повеќе (барем нерешено).

Уште па и после голот, Капел нафрлува во 16 - ник и внатре само Негредо против 5 одбранбени на Реал.

Заборавив вчера да спомнам дека ми се гади од екипи како Севиља и нивниот тренер. Реал останува со играч помалку, а тие почнуваат уште поголем бункер да играат. Јасно ми е дека не се во форма и дека гостуваат на тим со совршен скор дома, ама доколку беа малку похрабри можеа да извадат и повеќе (барем нерешено).

Уште па и после голот, Капел нафрлува во 16 - ник и внатре само Негредо против 5 одбранбени на Реал.

ne se cudi so Sevilla treba da se cudis so Real.Koa si videl ti posle vodstvo na Barca,Pep da smeni trojca od napad so 3 od odbrana,e toa primetuvam go pravi Mou so negoviot Real Madrid.Pa neli ovie poslednite vazat kako vele sila od tim,so takov igracki kadar,koja kukavica se pokazuva MouFive

kade i da otide special five go prave toa
po vodstvo vednas se brane,samo znak deka e golem plaslivec :)

--- надополнето ---

no protiv barsa mi se napravi najgolemiot merak
na klupata bese krotok kako jagne :):)

ne se cudi so Sevilla treba da se cudis so Real.Koa si videl ti posle vodstvo na Barca,Pep da smeni trojca od napad so 3 od odbrana,e toa primetuvam go pravi Mou so negoviot Real Madrid.Pa neli ovie poslednite vazat kako vele sila od tim,so takov igracki kadar,koja kukavica se pokazuva MouFive

kade i da otide special five go prave toa
po vodstvo vednas se brane,samo znak deka e golem plaslivec :)

--- надополнето ---

no protiv barsa mi se napravi najgolemiot merak
na klupata bese krotok kako jagne :):)

Па со играч помалце играше ебате глупите. Ама изглеа уште не можете да заборавите дека Мурињо ве победи со просечна екипа, со играч помалку.

Да ви гризнам од муабетов бе.

И јас да бев на местото на Мурињо во тој момент, ќе ги направев горе-доле истите измени. Со црвен картон, при водство, сигурно нема да играш со 3 одбрана и 5 напад. :toe:

abe sve ok ama izgleda ne citate nisto pred da replicirate,citiram "E TOA PRIMETUVAM GO PRAVI MOU" znaci ne mi bese zborot samo za posledniot natprevar,imalo i drugi slucai

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom