Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сега тек ќе биде интересно кога се засилија Барса со заминувањето на Ибра :)
ne bidi smesen
koga mozese barsa lani da gaze so ne dobro uigraniot ibra,zosto ovaa godina da ne gaze se pred sebe so dobro uigranite xavi iniesta villa

--- надополнето ---

podobar pocetok ne ni mozese da ima od spanska la liga :)

можеше, реал да изгуби.

Ја очекувам пак да се посерат ко лани.

Абе им остана скоро целиот тим од лани, плус добро ја засилија одбраната со Фелипе и Годин... не би требало и годинава да се усерат. Ќе видиме... :)

1.Севиља
2.Барселона
.....
11.Реал Мадрид

Aко изгубеше Реал ќе беше у пм....

^
Рано е за предвидување,можеби фарса ќе киксне па Реал ќе дојде во предност,се може да се случи,далеку е мај :)

Mислам дека Барса и оваа година ќе биде шампион, многу поуигран состав има и средината им е топ така да нема што многу да му ја мислат :)

Mислам дека Барса и оваа година ќе биде шампион, многу поуигран состав има и средината им е топ така да нема што многу да му ја мислат :)

И лани немаа што да му ја мислат па играа до последно коло за титулата.Оставете тие ваши Баба Ванѓа вештини на почетокот на сезоната :)

^
Рано е за предвидување,можеби фарса ќе киксне па Реал ќе дојде во предност,се може да се случи,далеку е мај :)

Мене Реал отсекогаш ми бил подраг отколку Барса, ама реално појаки се.
Похомогено делуваат некако...

Дупки дупкосани се Реал Мадрид.Не гледам ниедна причина зашто Барселона со разиграните Виља,Меси,Чави и останатите да не ја освои по трет пат Ла Лига.

--- надополнето ---

^Тоа е моја желба,Реал да биде шампион но големо е првенството,можи се да се случи.

На еден пост викаш дека дефинитивно реал е шампион,на друг пост викаш ке има неверојатна борба и неизвесност до самиот крај.
:raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom