Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
вчера екстра одиграна утакмица и со 3 играча да игравме помалце од 1 минута пак ќе тепавме, ми се свиѓа што од утакмица во утакмица играме се подобро и подобро и итаме на 3 фронта, што од кога памтам не се случувало со Реал .
се гледа колку може да направи промена врвен тренер, а до лани ни беа трето класни тренери на клупа. годинава очекувам најмалце купот да го земеме :)
и едно прашање --- да не знае некој колку ги казнија Депортиво и Спортинг ова коло што фрлаа по 2 топки на теренот? ( пошто против Реал кога прави некој тим така и се очекуваше казна од мизерни 600 евра) па ме интересира овие колку ќе ги лупнат
Позз и HALA MARDID

Не се сложувам иако сум навивач на Реал.. Значи Барса така ја наметнува својата игра, така да екипите немаат за шо да трчаат. Им даваат до 40та мин 3 гола, и после ај каков фудбал сакаш да гледаш? Еве некни Барса не успеа да ја наметни својата игра против Хихон, па ете видовме дека извадоја поволен резултат. За разлика од нив Реал стрпливо чека на својата шанса или некоја контра, ама ако не излезе ова како што треба, тогаш сме наебале ( пример: Алмерија, Осасуна ). Ако не сум во право нека ми кажи некој кај грешам.

А зошто Барселона не ја наметна својата игра против Хихон? Затоа што овие трчаа како дрогирани. Зошто другите екипи не трчаат како што трчаа од Хихон? Барселона е екипа со најниски фудбалери. За да и' ја срушиш играта, треба многу да трчаш. Екстремно многу. Со стоење како статива ќе си играат тики така, многу јасно.

Не се сложувам иако сум навивач на Реал.. Значи Барса така ја наметнува својата игра, така да екипите немаат за шо да трчаат. Им даваат до 40та мин 3 гола, и после ај каков фудбал сакаш да гледаш? Еве некни Барса не успеа да ја наметни својата игра против Хихон, па ете видовме дека извадоја поволен резултат. За разлика од нив Реал стрпливо чека на својата шанса или некоја контра, ама ако не излезе ова како што треба, тогаш сме наебале ( пример: Алмерија, Осасуна ). Ако не сум во право нека ми кажи некој кај грешам.

Глеј сеа ваму. За Барселона е лошо кога противничката екипа дава прва гол, потоа таа екипа го формира катанаџото и буквално не се мрдаат од шеснаесетник. Е тогаш е многу тешко да дадеш гол, не знаеш дали да се браниш од контрите, или пак да напаѓаш. Така играат 99 % од екипите во Шпанија против Барселона.

А зошто Барселона не ја наметна својата игра против Хихон? Затоа што овие трчаа како дрогирани. Зошто другите екипи не трчаат како што трчаа од Хихон? Барселона е екипа со најниски фудбалери. За да и' ја срушиш играта, треба многу да трчаш. Екстремно многу. Со стоење како статива ќе си играат тики така, многу јасно.
Какви ти се овие прашања жити се :pos:
Зошто те зошто... дека се катаљон пати послаби. Некогаш ќе се погоди да им тргне па ќе дадат некој гол ќе се затворат и ќе тепаат, али тоа што се немоќни против овие две екипи е резултат на квалитетот на екипите.

Да бидиме реални..апидрон апсолутно е во право со постот..едноставно секој тим во Шпанија гини на теренот кога за противник го има Реал Мадрид..што не е случај против Барселона каде екипите си се откажуваат уште во првото полувреме....да не правиме муабет за терористите Билбао и нинџиските екипи како Севиља,Осасуна,Валенсија,Виљареал,Депортиво каде традиционално се незгодни екипи за Мадридѓаните и даваат 200% од себе кога играат против Реал мадрид!

Дефинитивно... Судиите се за Барселона, Екипите не се залагаат што играат против Барса, Моу беше во право, кога извади список на судишки грешки.... СИТЕ СЕ ПРОТИВ РЕАЛ, СИТЕ СЕ ЗА БАРСЕЛОНА.... :tapp:

П.С Кој не би се откажал, ако губи 5-0 на полувреме....

Какви ти се овие прашања жити се :pos:
Зошто те зошто... дека се катаљон пати послаби. Некогаш ќе се погоди да им тргне па ќе дадат некој гол ќе се затворат и ќе тепаат, али тоа што се немоќни против овие две екипи е резултат на квалитетот на екипите.
Ти шпанско првенство глеаш или таму некое у Азија??

Извини вака директно шо ќе те питам, не ми е целта да провоцирам.
Зошто Реал изгуби 5-0 од Барселона?? Значи играчите Реал не да не трчале, туку појма немаат ни од одење. Можеби не ни стоеле, си седнале на тревата, а дел од нив и лежеле.

Извини вака директно шо ќе те питам, не ми е целта да провоцирам.
Зошто Реал изгуби 5-0 од Барселона?? Значи играчите Реал не да не трчале, туку појма немаат ни од одење. Можеби не ни стоеле, си седнале на тревата, а дел од нив и лежеле.
23423542345 пати е дискутирано на оваа тема. Точно е дека не трчаа. Зошто, не знам, не сум правел муабет со нив.

barsa se shampion i pol... i godinava :)))

Дефинитивно... Судиите се за Барселона, Екипите не се залагаат што играат против Барса, Моу беше во право, кога извади список на судишки грешки.... СИТЕ СЕ ПРОТИВ РЕАЛ, СИТЕ СЕ ЗА БАРСЕЛОНА.... :tapp:

П.С Кој не би се откажал, ако губи 5-0 на полувреме....

Њукасл :smir:

Иначе бокио е во право за играта на барса,уште од прва минута почнуваат да ја превземаат контролата врз играта,створуваат шанси,реализираат и потоа нивнана препознатлива игра со многу додавања,без многу брзање постигнуваат уште некој гол.

А зошто Барселона не ја наметна својата игра против Хихон?

Имаш за ова многу едноставен одговор од два збора: НЕ УСПЕА! И тие се луѓе бре аман.... сеа да се надеваме дека ќе им падни формата и то е то.

Сите го тепаат Патетико хахаха ах коа ќе им текне на играчите да се мафнат од тој клуб

Толку чудни постови имаш на моменти, абе чудо неко е тоа.
Како они да нејќат да освојат некој бод против Барса, како да им е сееедно дали ќе изгубат 8-0 или 1-0. Мислма стварно глупости прашуваш. Таа е ќе има некоја ваква утакмица ког апротивникот ќе успее да даде некој гол у првите 20 минути, после катанаџото и ти главата и од ѕид мавај си ја ама два гола не даваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom