Приказна без крај... (додај логичен збор!)

• Креатор на темата Креатор на темата baby
  • Време на започнување Време на започнување
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека...

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално...

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално да му дадат

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално да му дадат 35 iljadi evra od koi

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално да му дадат 35 iljadi evra od koi половина

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално да му дадат 35 iljadi evra od koi половина биле на црно а

љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам и дека неможам...повеќе да ги трпам овие срања,i ke mu kazam da ide u tri lepe...куќи и да нарача по една пица за сите од Кајгана Форумот...Арно ама nema pari за да плати и решил да оди и да побара во социјално да му дадат 35 iljadi evra od koi половина биле на црно а drugata polovina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom