Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 мај 2008
Мислења
13
Поени од реакции
2
Se gledav so edno dete 1 godina i mislev deka nikogas nema da raskineme.......no za zal pocnaja da se mesaat mnogu ljuge od strana i morav da mu raskinam :( iako seuste go sakam.........Dali vi se slucilo istoto i na vas....dali ste raskinale na nekogo sto seuste go sakate i koja bila pri4inata za toa?

Однос! Многу битна работа во една врска! Не може да даваш се од себе, да пружаш безрезервна љубов и поддршка на секоја одлука, да простуваш и да се трудиш да оправдуваш, што е уште пострашно, да ја бараш секоја грешка во себеси, а за тоа на крајот да не добиеш никаков фидбек. „Те сакам“ е исто како „извини“ во денешно време - збор, евтин како и секој друг. Дотолку поефтин, кога ке видиш дека навистина е само збор, кога не постојат постапки, не постои почитување од спротивната страна, и воопшто, евтин и безобразен однос. Еве една многу голема причина за раскинување на врска.

Благодарам.

Не било време да се женам.

Караткерот на девојчето не ми се допаѓаше, беше татина ќерка ЕПТЕН, исто така иако скоро 2 месеца идевме јас 2 месеца не го видов друштвото. Сегогаш кога ќе спомнев за друштвово дека сакам да го видам таа здивуваше...па кој ја тркала тогаш...

други врски онака досадно што станувало

Неверство,психпатство,никако попуштање од поглед,ептен скратување на слободата,не пуштање да излезам со друштвото,итн итн итн...

Неверство,психпатство,никако попуштање од поглед,ептен скратување на слободата,не пуштање да излезам со друштвото,итн итн итн...
Де бре девојче, кај ги наоѓаш?

Згаснување на искрата, кај мене. Кога нема други очигледни и нерешливи проблеми (како овие во цитатов :icon_lol: ), само кога ќе ти се изгуби желбата ненадејно и без (очигледна) причина може да замре врската. Барем од мое искуство.

Бидејќи мене ми раскинувале до сега,претпоставувам заради мојата срамежливост или не сум била интересна.

Пошо причините што ми беа кажани во зададените ситуации,вака сеуште не ми се многу јасни.

Па најчесто ми се губел интересот за личноста или пак станало премногу напнато и досадно....:toe:

Бидејќи мене ми раскинувале до сега,претпоставувам заради мојата срамежливост или не сум била интересна.

Пошо причините што ми беа кажани во зададените ситуации,вака сеуште не ми се многу јасни.

:back: Оооо Крејзи колку те сакам...
Мислев јас сум едниствена :pos2::pos2::pos2:

Ама јас сама ги наведував на тоа пошто секој еден го примав со резерва или со страв. Тогаш незнаев кај сум грешела ама сега знам. Знам дека јас сум крива за секој еден што ми раскинал освен за најважниот(само за него не сум крива)

Заради тоа што престанале да ми се свиѓаат (не сум ги сакала)

Затоа што нешто многу, многу сакам на почеток и кога ќе го имам, ако тоа нешто не е совршено како што сум мислела и замислила ми проаѓа интересот...
Значи, губење интерес..
И поради чувството дека сум под постојан притисок..И поради чувството на имање непотребна обрвска..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom