Превоз за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Ilievski1997
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 септември 2013
Мислења
43
Поени од реакции
12
Локација
Штип
Што ако немам кола за матура? (Иам, само не иде во предвид да возам на матура, а под сплет на чудни околности не може никој другар) Како идат работите со партнерката тогаш од собирање неа па хотел....?

Кој дел од работите не ти е јасен поточно?
Се спремаш и викаш такси, се качуваш и одиш кај неа, ако мислиш да поседуваш му плаќаш за дотука или се договараш да те чека. Ако те чека кога е таа готова се качувате и на прослава... Е дека ако си мислел да плеснеш нешто вечерта ќе намаш кола ама договори се да ти дојде дома другиот ден „да ги разгледате сликите од вечерта“ а домашните прати ги кај некого на гости 2-3 саати :)

Не е плескањето во прашање него дали е глупо малку со такси или само стереотип

Монотип е.

Што се замараш?
Земаш пари, телефонот в џеб, викаш такси, одиш од точка А до точка Б, правиш што ќе правиш, пак викаш такси, одиш од точка Б до точка Ц, правиш што ќе правиш - и така натаму.

Ај размисли малку, да беше користењето такси стереотип - немаше да има толку такси превозници низ градов.
Обавување на секојдневна потреба е.

Јас стварно мислам дека во мое време не се замаравме со вакви небитни работи.
Лани еден имаше отворено тема за партнерка на матура, годинава за превоз... Догодина некој ќе отвори тема дали е срамота лептир машна да носи на матура.
Еј па има дебили изнајмуваат опасни автомобили за матура, лани во црна гора се изнагледав, морало партнерката да ја повози во бмв и сите да видат колку јак шизик е.
Мене татко ми ме возеше до мотелот каде беше матурата. Успат ја собравме една другарка која немаше превоз и чао џаци, среќни и задоволни.

Стереотип такси ? јбг викни си кочија тогаш или побарај трактор некој па на приколица да те носат...

Не е глупо со такси да ја земеш. Глупо е за матура да се притресаваш.

Што ако немам кола за матура? (Иам, само не иде во предвид да возам на матура, а под сплет на чудни околности не може никој другар) Како идат работите со партнерката тогаш од собирање неа па хотел....?
Роднина некој да вози? Брачед, вујко, стрико... само жена да не е ;)

Добро зашто уште темава не е во канта? по ретардирано прашање немам сретнато на форумов а и во животот!

требит да се укинит со закон све то праење полу-матури и матури

дроги клава во сокчињата а децава шо разбират лоши работи имат, прееска на алфа слушав или која и да беше програмата, порано билооо многуу поубаво на влашки начин скромно на масиче и најблиските викнати..[DOUBLEPOST=1463413389][/DOUBLEPOST]
Ќе треба да паркират таму кај партнерката од дечково, мојт да заглавит... за то ми е.

Оф топик, не сум со партииве ептен ни политика, ама вчера ја сонував оваа и Фатиме. Бујни фантазии :X3:

Викниси некој другар да ве вози до кај партнерката и до хотел ваљда немаш само 2 другари на поголема возраст, на кој и да му речеш нема да те одбие. Најдобро решение и немаш гајле и да се напиеш. Ако ептем неможеш да се снајдиш, тогаш такси не е ништо срамота. Јас бев со моја кола и не бев многу многу слободен. Ама чаламот беше голем тогаш, будали години. Сега да се вратам 2/3 години наназад никако ни би тргнал со моја кола.[DOUBLEPOST=1463428206][/DOUBLEPOST]
Кој дел од работите не ти е јасен поточно?
Е дека ако си мислел да плеснеш нешто вечерта ќе намаш кола ама договори се да ти дојде дома другиот ден „да ги разгледате сликите од вечерта“ а домашните прати ги кај некого на гости 2-3 саати :)
Немора другиот ден, и колата не е единствено решение за да плеснеш некоја на матура :D, Претежно сите матурски вечери се по хотели, пари фулл ќе биде таа вечер ако одвои 500/1000 денари за соба, нема да му значат ништо, а задоволството ке си го направи : D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom