Што ако немам кола за матура? (Иам, само не иде во предвид да возам на матура, а под сплет на чудни околности не може никој другар) Како идат работите со партнерката тогаш од собирање неа па хотел....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Монотип е.Не е плескањето во прашање него дали е глупо малку со такси или само стереотип
Не е глупо со такси да ја земеш. Глупо е за матура да се притресаваш.Не е плескањето во прашање него дали е глупо малку со такси или само стереотип
Роднина некој да вози? Брачед, вујко, стрико... само жена да не еШто ако немам кола за матура? (Иам, само не иде во предвид да возам на матура, а под сплет на чудни околности не може никој другар) Како идат работите со партнерката тогаш од собирање неа па хотел....?
Роднина некој да вози? Брачед, вујко, стрико... само жена да не е![]()
Ќе треба да паркират таму кај партнерката од дечково, мојт да заглавит... за то ми е.Зш не жена?
Лошо искуство имаш?
требит да се укинит со закон све то праење полу-матури и матури
Ќе треба да паркират таму кај партнерката од дечково, мојт да заглавит... за то ми е.
Викниси некој другар да ве вози до кај партнерката и до хотел ваљда немаш само 2 другари на поголема возраст, на кој и да му речеш нема да те одбие. Најдобро решение и немаш гајле и да се напиеш. Ако ептем неможеш да се снајдиш, тогаш такси не е ништо срамота. Јас бев со моја кола и не бев многу многу слободен. Ама чаламот беше голем тогаш, будали години. Сега да се вратам 2/3 години наназад никако ни би тргнал со моја кола.[DOUBLEPOST=1463428206][/DOUBLEPOST]Што ако немам кола за матура? (Иам, само не иде во предвид да возам на матура, а под сплет на чудни околности не може никој другар) Како идат работите со партнерката тогаш од собирање неа па хотел....?
Немора другиот ден, и колата не е единствено решение за да плеснеш некоја на матураКој дел од работите не ти е јасен поточно?
Е дека ако си мислел да плеснеш нешто вечерта ќе намаш кола ама договори се да ти дојде дома другиот ден „да ги разгледате сликите од вечерта“ а домашните прати ги кај некого на гости 2-3 саати![]()