Преведувач за германски и италијански...

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.672
Поени од реакции
18.719
Ми треба преведувач за да ми преведе веб сајт и еден каталог на германски и на италијански јазик (за пари се разбира)

Ако има некој заинтересиран, може да остави порака тука или да ми пише на пп.

Имам другарка што преведува германски... колку за инфо, бара 200 денари од страна. Баш ме интересира ти што ќе најдеш. Ако ти влегува математиката во комбинација праќај ПП ќе ја наредиме работата.

Имам другарка што преведува германски... колку за инфо, бара 200 денари од страна. Баш ме интересира ти што ќе најдеш. Ако ти влегува математиката во комбинација праќај ПП ќе ја наредиме работата.

Што значи тоа од страна, колку карактери се во прашање ?

Што значи тоа од страна, колку карактери се во прашање ?
A4 страница во word напишана со 12 фонт на македонски... бар толку мене ми земаше кога преведував делови од веб.

Здраво. Ако има некој што е преведувач на италјански ако може да ми помогне да ми преведе од една сервисна книшка за кола што улје е користела не можам ништо да разберам од зборовите.5/6 зборчиња се .

Здраво. Ако има некој што е преведувач на италјански ако може да ми помогне да ми преведе од една сервисна книшка за кола што улје е користела не можам ништо да разберам од зборовите.5/6 зборчиња се .

http://translate.google.com/m/translate

Off.net.mk/rechnik

За 5-6 збора не ти треба да бараш преведувач, двата линкс погоре ќе ти свршат работа. Или па напиши ја цела фраза во Гугл, нешто ќе најдеш сигурно.

http://translate.google.com/m/translate

Off.net.mk/rechnik

За 5-6 збора не ти треба да бараш преведувач, двата линкс погоре ќе ти свршат работа. Или па напиши ја цела фраза во Гугл, нешто ќе најдеш сигурно.

фала на линковите ама работата е што не се читко напишани и не се разбират убаво и сега не можам да погодувам која букава е тоа е маката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom