Претчувство!

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ им верувам мн.на претчувставата затоа што ретко кога се покажале за точни!
Секогаш си правам филмчиња,од мува правам слон и на крај си завршувам со реченицата...добро Бети...смири се,знаеш дека претеруваш!:)

za zar pretcustvata kaj mene sekakoga bile tocni. najverojatno sekogas razmisluvam so "ladna" glava i taka ispagalo. veruvam vo toa deka vistinata se krie vo nas

pretcustboto e rezultat na nedoverba kaj partnerot

Предчувство... И мене најчесто ме лажат.:)
Цели филмови знам да си направам, неосновани и нелогични, а водени од тие бесмислени предчувства... Затоа си ги оставам филмовите да си “тлеат„ одвнатре и не ги земам у предвид, се додека не видам со свои очи и не се осигурам... Не сакам да избрзувам со заклучоци, особено кога носат негативен исход, така да...:)

Ахх тоа предчувство увек ме бедосува и кога се ми е најсупер.Многу пати сум си замислувала некои работи што си немале никаква врска...Затоа и не му верувам баш и баш.Се додека не најдам соодветна причина или доказ да почнувам да се сомневам во врска со тоа ништо не превзимам

sum osekal takva stvar , baknezot so zenata ne e ist , kao da ja nerviras sto postois , premnogu e fina , premnogu e nervozna , cuvstvata se ekstremni too low too high , nikogas usredotoceni , zapomnete go ova : SVALEROT SEKOGAS E VO BLIZINA NA ZENATA , koga toj ke se pojavi taa naglo go promenuva raspolozenieto , nekontrolirano dvizenje so ocite , histericno smeenje , hiperaktivnost , kruzi so ocite i pogledot zavrsuva kaj svalerot , ako ima vakvi simptomi , TAA IZNEVERUVA :)

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :zver:
Nikad ne me vara predcuvstvo...ostaj ti...
Nisto ne zboram...kontam,analiziram i gledam da fatam!
Zalno e koga edna vrska ke stigne do tamu za da treba da go `ukluchuvash` predcuvstvoto...

romeo_ferara напиша:
sum osekal takva stvar , baknezot so zenata ne e ist , kao da ja nerviras sto postois , premnogu e fina , premnogu e nervozna , cuvstvata se ekstremni too low too high , nikogas usredotoceni ,

A da si ja prashash ti poshteno da nema ona dobieno? :)

Pretcuvstvo! Zavisi koga kako, koga se raboti za izneveruvanje, ne, nikogas ne sum pomislila deka partnerot me izneveruva, ne sum imala takvo pretcuvstvo... A ne mora da znaci deka ako imas nekoe pretcuvstvo deka toa e taka, pa so razgovor se bi se sredilo... valjda...

ne praj se pametna , ne mi go kvari muabetot , ubav e , mozebi ke ti pokoristi nekogas , ova se odnesuva na crackwhore

:) zhalam ako ti ja rasipuvam imaginacijata na mojot lik :) ama ja ne sum zhensko, ko prvo :)
Ko vtoro, poentata mi beshe deka ako devojka ti e nekogash vo nekoja "druga dimenzija" ne mora da ja etiketirash ko k*rva i deka te vara. Devojcheto mozhe stvarno da ima nekoi problemi, a ko shto mashkite znaeme da bideme gomna i skoro nikogash da ne sedneme do zhensko i da ja prashame shto ja machi vo srceto (osven ako treba da si ja dobieme dozata u krevet normalno, togash sve kje kazeme) ondak normalno i devojceto da ti deluva povleceno, tajno, i shto ti ja znam drugo. BTW fala ti na muabetot, no znam deka nema da mi pokoristi, deka jas vo princip prashuvam, reshavam, za da ne mora da si zamisluvam 300 sceni vo glavata. Dialogot e reshenieto, a ne pretcuvstvoto.

Без разлика на досегашното искуство со предчуствата секогаш очите ќе ми бидат отворени четири секогаш се наоѓа по нешто што може да те зафркни

rymz напиша:
:) zhalam ako ti ja rasipuvam imaginacijata na mojot lik :) ama ja ne sum zhensko, ko prvo :)
Ko vtoro, poentata mi beshe deka ako devojka ti e nekogash vo nekoja "druga dimenzija" ne mora da ja etiketirash ko k*rva i deka te vara. Devojcheto mozhe stvarno da ima nekoi problemi, a ko shto mashkite znaeme da bideme gomna i skoro nikogash da ne sedneme do zhensko i da ja prashame shto ja machi vo srceto (osven ako treba da si ja dobieme dozata u krevet normalno, togash sve kje kazeme) ondak normalno i devojceto da ti deluva povleceno, tajno, i shto ti ja znam drugo. BTW fala ti na muabetot, no znam deka nema da mi pokoristi, deka jas vo princip prashuvam, reshavam, za da ne mora da si zamisluvam 300 sceni vo glavata. Dialogot e reshenieto, a ne pretcuvstvoto.
sekoj coek razlicno

retko koga me izneverilo pretcuvstvoto no ne se potpiram na nego celosno tuku baram fakti....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom